Гражданите на Хисаря си казват думата!

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен                                                           наблюдател

11 Май, 2016 | 09:19 

1. Ненко Костов няма да изкара мандата докрай, това е ясно. 2. БСП е в мълчаливо съгласие с горните съветници, защото Пено така е разпоредил. 3. Кога Дойкова ще махне гаража на Пено? 4. Защо Ненко Костов не пусне един сигнал в прокуратурата, която трябва да провери декларацията на Пено Бойновски при назначаването му да секретар на ОИК. Ако там всичко е наред, да пусне друг сигнал, че е бил секретар на същата комисия, а в същото време е бил и действащ съветник и председател на Общинския съвет, което си е явен конфликт на интереси.Да се провери вземал ли е възнаграждения и от двете места. 5. Крайно време е Костов да спре да се тюхка и да се вайка, а да започне и той да пише жалби и искови молби, защото това последното с декларацията му си е живо набеждаване. 6. Валя Тинтикова не е ли вече пенсионерка? 7. Май повече лаем отколкото действаме. 8. Промяна и Зелените няма защо да пускат жалби срещу коалиционния си партньор Костов. 9. Както върви новото ръководство на общината ще си прекара мандата в проверки и нищоправене.

Анонимен                                                        До наблюдател 

  11 Май, 2016 | 15:14 

1. Чух, че Ненко Костов не е уплашен, че няма да изкара мандата. 2. Пено още ли разпорежда какво да правят съветниците на БСП? Нали Шапков, Вълчева, Рахова и Мустакова са много умни? 3. На 16 май Дойкова е на работа и трябва да отидем при нея и да видим има ли заповед за този прословут гараж. 4.Да, време е Ненко Костов да започне да пуска жалби в прокуратурата. Бойновски не може да бъде член , / а той е бил секретар / на Общинска избирателна комисия, след като не е подал оставка, че е председател на Общинския съвет. 5. Пускай г-н Костов сигнал за набеждаване във връзка с търсената декларация! 6. Тинтикова няма да бъде пенсионирана, защото председателят на Общинския съвет много държи на нея. 7. Много лаем, но кой да действа? Само Костов ли? 8. Ненко Костов не винаги е съгласен със зелените и Промяна на заседания на Общинския съвет. 9. Да, мандатът си тече, но проверки няма, в това е лошото. Само коментарите ни да бяха чели, сто проверки щяха да направят. 10. Не може един Ненко да оправи цяла една община, но е време да потърси отговорност за всичко, което му сториха в тази половин година.

Анонимен                                                       Стига кьорфишеци 

  12 Май, 2016 | 09:39 

Аман бе, в тоя град и общината само Ненко, калинки, Пенки и пеновчета, друго няма ли, че само с тях ни занимавате? Къде са новите проекти,нещо ще се прави ли? Плакнат ни с разни щуротии, за да ни отвличат вниманието от съществените неща. За калинковите безобразия си има правоохранителни и правораздавателни органи.За да се правят проверки, трябва да се пускат сигнали.Кой ще пуска сигналите, ако не новата власт. Информацията е там.Да не се окаже, че досегашните и миналите са като свински черва.Нас тука ни нахъсват с неволите на бай Неч,а в това време какво става зад кулисите никой не знае.Всички са наясно, че делата на Костов са измислени инсценировки с цел да не шава и да не рови.Дано не се предаде човека, но да вземе и той да мине в атака.С читателски коментари органите няма да се размърдат.Тука си чешат езиците няколко човека,а в общината нищо не се случва.Илиева замени Ганева по танците и толкова.Минаха повече от шест месеца, а от общината ни вест,ни кост. Къде е програмата, къде са проектите, нещо въобще ще се прави ли?Пълно мълчание.Освен назначения на свои хора от квотите на Вълко,Гочо и тук-таме на кметицата, начело с всенародния любимец, търтея-доносник и разни милиционерски деца,друго няма.Накрая да не се окаже, че всичка пара е била в свирката.

Анонимен
                                                                  Мосад 

  12 Май, 2016 | 09:49

Не бързайте с Ненко Костов. Гаража и декларацията на Пено, са дребни неща в сравнение с дргите, в които е намесен Във връзка с декларацията, Пено получава ПОНЕ условна присъда от воле. Не знам кой на кого държи, но когато цяла България реве, че младите се махали да се дондуркат пенсионери, е ТЪПО. Това, че половин година общ.управа се прави на сляпа, за общоизвестни корупционни практики, означава само едно-свински черва. Не случайно доносника-предател, сега секретар беше пазен като пиле. ЗАЩО ЛИ?? Както казват колеги разузнавачи по-горе…овцете са си овце…


Анонимен                                                                      до № 1 

  12 Май, 2016 | 13:15 

Много добре употребен израз за Нина Димитрова. Тя не само пее на хисарските тържества, но се връща от национални и международни конкурси с награди, някои от които първи. Освен това стана приемен родител и две години гледа болно дете. След като го осиновиха, отново взе друго изоставено дете и то беше само на 10 дни. Напиши какво си направил ти за града и за изоставените деца! Срам, дори ученик от пети – седми клас ще признае заслугите на жената. Номер 2 – защо не напишеш коментар под статията за търсената декларация на Костов, в която не намериха нищо нередно? Или четеш избирателно? Пък като знаеш повече за двете тържества, напиши го в сайта! Или си може би от тези, които с възхищение гледаха как на конгреса на БСП се лее песента: “На крак о, парии презрени, на крак, о, роби на труда!”    2016 година сме.

                                                                                                    Тракийски Свят

Предишна статия

Apple оглавява класацията на Forbes за шеста поредна година!

Следваща статия

Тракийски Свят по Света и някои местни критици!

Други интересни