Skoda обнови оборудването на Rapid, Octavia и Superb!

Автор: Няма коментари Сподели:

Чешката компания Skoda представи актуализираната гама на моделите Superb, Rapid и Octavia за моделната 2017 година. Те получават по-богато базово оборудване, както и специални версии Black Edition. Освен това Rapid вече се предлага и в жълт цвят Savannah.

Покривът, корпусите на огледалата, радиаторната решетка, спойлерът, праговете за вратите, джантите и декоративните елементи в интериора на версията Black Edition са боядисани в черно. 

Базовото оборудване става по-богато и за сметка на фаровете за мъгла и поддръжката на Bluetooth. В оборудването Active на Rapid вече се появява бордови компютър и 12-волтов контакт в багажника. Вариантът Style е  допълнен с кожен волан с управление на мултимедийната система и многофункционалнния дисплей.

Octavia във версия Active получава радио Swing, а в нивото на оборудване Style – безжично зареждане на телефона, светодиодни задни светлини и възможност за гласови команди. И Rapid, и Octavia вече може да бъдат поръчани с мултимедиен комплекс с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto.

Осветлението на интериора на Superb получава седем нови цветове, а версията L & K е оборудвана с черен покрив. Освен това размерът на дисплея на версиите Bolero и Amundsen е увеличен от 6,5 на 8 инча. В оборудването на трите модела влиза и огледало с камера за задно виждане.

Моделите вече може да бъдат поръчани за производство при дилърите. Според официалния сайт на марката цените не са променени. 

Източник: Auto Motor Und Sport. 

Предишна статия

Днес е Светла неделя!

Следваща статия

Времето на 8 май: Дъждовно, възможни са градушки!

Други интересни