Хисаря, следствието търси под вола теле!

Автор: Няма коментари Сподели:

    СПЕШНО ЗАСЕДАНИЕ  НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

      Всички членове на Общинската избирателна комисия в община Хисаря  получилиха  съобщение по мобилните си телефони от председателя на комисията –  Костадин Атанасов. В него пише:

„ Колеги, в понеделник в 12 часа свиквам извънредно заседание във връзка с писмо от следствието за предоставяне на данни за Ненко Костов.”

   Самият председател  – Костадин Атанасов не се яви на заседанието. Дойдоха девет човека: Петър Дишкелов, Мина Рахова, Теменужка Кривчева, Мартин Джинджев, Янко Янков, Ангелина Петришка, Васила Марина, Елена Драгневска, Елена Налбантова. Отсъстваше и Николай Мраковски.

 Заседанието беше свързано с проверката на декларацията, която е подал инж. Ненко Костов, когато е бил кандидат за общински съветник. Явно се търси дали е написал нещо невярно.

 Проверката се прави по жалба, пусната в прокуратурата. Г-н Костов нито е бил поставен под запрещение, нито е изтърпявал наказание лишаване от свобода.

    Общинската избирателна комисия избра комисия, която ще провери декларацията, ровейки се в чувалите от изборите за места власт на 25 октомври 2015 година.

                                                                                               Тракийски Свят

Предишна статия

Община Хисаря преди година!

Следваща статия

Коментар след коментар в Хисарска Община!

Други интересни