Коментар след коментар в Хисарска Община!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title


                                                  Боят настана, тупкат сърца ни! 

  15 Април, 2016 | 16:05 
Г- н Костов, не се плашете! Ще ви остане утешението, че сте избран с преференциален вот, а не по партийна квота. Бъдете внимателен на следващата сесия, да не би на човечецът да му премалее, да изпадне в паника и да избяга от сесията.


                                                                      019 Image title

  15 Април, 2016 | 16:44 
Така и така А.П.Б. са неразривно свързани, предлагам да ги наречем Асоциация за политическа борба. Когато се регистрират и ги попитат какво е значението, те ще отговорят, че са Асоциация за политическа борба против инж. Ненко Костов – общински съветник.


                                                                      000 Image title

  15 Април, 2016 | 20:17 
Знам кой ти е взел нивата. Ти не си единствен. Много са като тебе. затова в статията горе пише да се съберете, да отидете на сесията и да кажете какво прави един общински съветник.

Image title


                                                                         име 

  15 Април, 2016 | 20:34 
Хайде, бе! Къде си ти г-не, който пръв пишеш лошите неща за бай Неч? Чакате пак някоя думица, от която да изпадате в стрес и да пишете неверни неща в коментарите. Едно дело, драги господине, завършва тогава, когато мине през всички инстанции. Това го разбра и един пловдивски вестник, та спря да бълва глупости. А парите, които иска твоя верен другар, че му треперил стомаха и изпадал в неадекватно състояние на сесиите като гледал инж. Ненко Костов, те такива пари бял ден не виждат. Не си чел Елин Пелин. “Земя” например. Този Елин Пелин още тогава е написал какво става с лошите хора.

                                                                    Жутката Image title

  15 Април, 2016 | 20:53 
Никой не иска да сезира за Пенините престъпления. Да похарчиш близо 400 хил лева без решение на Общинския съвет,да осребряваш фактурите на мъжа с които живееш, да раздаваш на калинките земя без търг за 10 години.Хайде бе, Пенчо, Ива, Гатьо, нали сте с големи амбиции, за голямата политика. Бачо Пено отдавна ви е направил политически …..! С такива политици, като вас, държавата никога няма да се оправи.

                                                                       дядо Image title

  15 Април, 2016 | 21:13 
Извадил кръста-целунал го и казал:К….,няма да те излъжа аз съм християнин. Какъв християнин си ти бе Юда ? Християнин без да си прочел и спазваш 10 те Божи заповеди.

 

                                                         сега закона е на наша страна Image title

  16 Април, 2016 | 07:59 
А.П.Б.-Атанас ,Пено,Бойко.: “Асоциация за Политическа Борба ” ХИ-ХИ ХИ

                                                               Пенчо

19 Април, 2016 | 15:56 Image title

 Бай Неч, и гаража да му събориш на Пено защото и твойте проблеми идват от него.

                                                                Бай Асан

Image title

19 Април, 2016 | 16:15 

Подкрепа за бай Неч един достин бьлгарин

                                                                    непукистImage title

20 Април, 2016 | 00:37 

 Успешно гласувахте за този коментар. Чудно ми е как едни необразовани и честно казано простовати момчета като тъй наречените “Калинки” и говорещата на отвратителен диалект и бивша Кметица могат да произведат такъв интерес по сайтовете. Нека мислим позитивно и се опитаме да игнорираме тези недуразумения на природата и се опитаме да направим нещо добро за града. Давайте идеи които искаме от общината да се реализират и ако се обединим около няколко да изискваме.

                                                                 Миромир

20 Април, 2016 | 01:06 Image title

 Хора общинари, молим Ви направете нещо по въпроса с Балтона. Искаме да се махнат кравите, козите, овцете и конете които този нагъл човек отглежда на метри от домовете ни. Вие знаете ли какво е това да не можем да се отворим прозорците на къщите да си проветрим най-малкото поне. Какъв е този страх в общината от Балтона. Кой е той? Всеки се страхува от него. Защо? Отгоре на това има и 7-8 кучета каракачанки които са пуснати на свобода. Децата които си идват от училище не могат да минат по улицата и се спират на 200 метра от кравесвинарната кочина на балтона и чакат родителите им да отидат да ги приберат. На какво прилича това. Никой ли не се интересува. Телевизии идваха разследвания правиха и пак нищо. В кой век живеем в коя държава – може би Абсурдистан. Няма такава държава, няма такъв град ( курортен пълен с кравари и лай–ри) НЯМА ТАКАВА ОБЩИНА………..

Image title

                                                                       до № 23

23 Април, 2016 | 09:08 

 Непукисте, хайде да мислим позитивно! Да бутнем незаконните хотели, да бутнем гаража на Пено, да плащаме на кола да ни чисти нерагламентираните сметища, да ходим на сесия да даваме идеи, да искаме стипендии за младите, за да се връщат в града, да искаме на сесията отчет кой кара деца без лиценз….все хубави работи. Кой ще ги направи като всеки се е наврял в дупката си? Сега поне научихме някои неща от бай Неч, но питате ли го тай как живее, като му повдигат дело след дело? А другият бил стресиран. Ами има психиатрия, да иде там, да се прегледа, да го освидетелстват…Треперил на сесия като стоял срещу бай Неч. Аз като не съм направил нищо, не треперя. А Пена каквото направи като им угоди на всички калинки, такава не е имало.

                                                         Хисаря вече се събужда от дълбоката упойка!

                                                                                   Фото – Любен Акълийски.


                                                                Обективен журналист Image title

  24 Април, 2016 | 21:59 
**Уважаема госпожо Кирилова, добрата журналистика изисква обективно отразяване на действителността и на двете страни. 

Този сайт се превърна в махленска интрига и то на доста ниско ниво. 

Пишете си сами и статиите и коментарите и то по няколко пъти и на няколко места, да затвърдим ако не сме запомнили. 

Всичко вече ни втръсна до повръщане. 

Знайте, че монетата има две страни. Пишете, че не толерирате обидни коментари и ДА Прави сте ВИЕ просто ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ. 

Но публикуването на обидни коментари в публичното пространство – може да доведе до подвеждането ви под съдебна отговорност. 

Да, вярно е, че журналистиката е свобода на словото, но тук това се превърна в свободия. 

Това е последният път, в който влизам в тази п—я и призовавам всички да го направят!!!!**

Image title

                                                     До обективен журналист 

                                                       27 Април, 2016 | 18:48 
 

“Не мога да говоря от името на г-жа Кирилова, но ще ви кажа, че повечето неща което се пишат и коментират са истини и хората са осведомени! 

Пък тия тъпотии където ги пишеш “обективен журналист”, за съдебни отговорности са пълна глупост, това че в една или друга степен си засегнат не значи, че си обективен или обективна, защото не се знае мъж ли си, или жена!

Всичко за предишното управление колкото ида не ти се ще е вярно и рано или късно ще се докаже – и кражбите на пари, и нечестни сделки и корупции, и дела които се водят и още хиляди неща, а пък ти като си обективен си застани с името Драган, Петкан, Стоян и кажи това не е вярно, нещата стоят така и така, та поне да разберем ние простите! 

Но явно те е страх и за това е много лесно да пишеш нещо от рода на “обективен журналист.”На нас ни е интересно и четем, и коментираме, ти като не искаш не влизай и не чети !

А з също умишлено не си написах заглавието понеже не зная на кого отговарям, когато ти прочета името тога ще разбереш кой съм!!!!!!!!!!!!!!!!”

                                                                                             Тракийски Свят

Предишна статия

Хисаря, следствието търси под вола теле!

Следваща статия

Крановете падат, комисионите не!

Други интересни