Нови коментари от Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен                                                                непукист

20 Април, 2016 | 00:37 

Чудно ми е как едни необразовани и честно казано простовати момчета като тъй наречените “Калинки” и говорещата на отвратителен диалект бивша Кметица могат да произведат такъв интерес по сайтовете. Нека мислим позитивно и се опитаме да игнорираме тези недуразумения на природата и се опитаме да направим нещо добро за града. Давайте идеи които искаме от общината да се реализират и ако се обединим около няколко да изискваме.

Анонимен                                                                  Миромир

20 Април, 2016 | 01:06 

Хора общинари, молим Ви направете нещо по въпроса с Балтона. Искаме да се махнат кравите, козите, овцете и конете които този нагъл човек отглежда на метри от домовете ни. Вие знаете ли какво е това да не можем да се отворим прозорците на къщите да си проветрим най-малкото поне. Какъв е този страх в общината от Балтона. Кой е той? Всеки се страхува от него. Защо? Отгоре на това има и 7-8 кучета каракачанки които са пуснати на свобода. Децата които си идват от училище не могат да минат по улицата и се спират на 200 метра от кравесвинарната кочина на балтона и чакат родителите им да отидат да ги приберат. На какво прилича това. Никой ли не се интересува. Телевизии идваха разследвания правиха и пак нищо. В кой век живеем в коя държава – може би Абсурдистан. Няма такава държава, няма такъв град ( курортен пълен с кравари и лайнари) НЯМА ТАКАВА ОБЩИНА………..


                                                                  Нищо ново 

  20 Април, 2016 | 13:14 

Ако целия мандат ще мине в плюене на Калинки и Пенки и нищо друго не се върши, зле за общината и за управляващите, които вече никак не са нови. Назнаничиха се разни ченгета и приближени до двата управляващи кръга, но друг резултат от управлението засега не се вижда. Поне текущата работа си я вършат, тези които не са напуснали още. И какво се оплаквате от разни Балтони и други облекла по форумите? Като ви пречи, пуснете една жалба в полицията и до кметицата, а не пишете анонимно. Агента трябва да си върши и той работата, пишете му и чакайте резултат. Сегашното управление повтаря грешките на старото като започва с уволнения и назначаване на некадърници.

                                                                        !? 

  20 Април, 2016 | 14:58


Петров е назначен от Жилов, значи е бил от квотата на Калинките, Макавеев и Пирянков също, после се разбра, че е работил против Макавеев при балотажа му с Пирянков, значи някой пак го е спасил. После Ганева от същата квота, но в контра с Пирянков и е логично да го издуха.Сега старите му другари пак са на власт, но той пък вече се явява репресиран от калинките. Сванахте ли? И не става въпрос само за Петров.Никой не трябва да е против животновъдите, които работят по правилата и не пречат на никого. Когато нарушават обществения ред си има процедури. Жалби да кмета, до полицията. За обществения ред в администрацията отговаря Петров. Пишете жалби и той ще го санкционира.

                                                                                        Тракийски Свят

Предишна статия

СЪВЕТНИЦИТЕ РЕШИХА!

Следваща статия

През 2016 г. е бил най-горещият март от 1880 година насам!

Други интересни