Джебчийската Мафия живее в палати за Милиони!

Автор: Няма коментари Сподели:

Циганки джебчийки живеят в село Игнатиево на 15 км от Варна. Те крадът във всички молове и по-големи супермаркети. В селото живеят в огромни къщи на 2-3 етажа. 

Разследването е на нова тв от журналистката Вероника Димитрова която спечели награда за журналист на годината именно за този репортаж. Гледайте наглата схема по която охранители и джебчийки са действали. 

Това свършва след като обекта сменя охранителната фирма. Старата фирма е получавала 10 000 лева на месец от джебчийките да не ги закачат. Когато идва новата фирма те се опитват да подкупят шефа но това удря на камък и “бизнеса” им замира. 

За това почват да търсят подставени лица на който да плащат. Тук идва Вероника като подставено лице и те разкриват цялата схема. Циганите-джебчий живеят в огромни къщи обзаведени по последна мода, позлатени столове маси и прибори. 

Когато журналистката представя записите от видео камерите пред главния секретар на РПУ-то във Варна, не иска да коментира и даже не е чувал за този случай. 

Преди това във видеото един от циганите разказва че срещу 2 000 лева дознателя от полицията може да изтрие досието на всеки провенил се. Накрая се разбира че циганите плащат не само на охрана но и на полицията. 

Гледайте за да разберете цялата схема разкрита от топ журналист за 2015 година – Вероника Димитрова.

https://www.youtube.com

Предишна статия

Кой покровителства трафика на бежанци у нас?

Следваща статия

Карбовски Срещу Марковски За Бежанците В България!

Други интересни