Избори! Какви избори! Статистика!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                     ПРОДЪЛЖЕНИЕ….

 Така се влиза в партията на Бог. И със страшно много обич към другия. Всеки един, влязъл в тази партия, ще е грешник – няма съвършени в партията на Бог. Всеки един, влязъл или дал заявка за тази партия, получава необходимото на Земята, плащайки за това, което е вършил със способностите си. Там всичко е честно.

2014:

После Ханс поговори кратко за близкото бъдеще на България. И – пак изненадващо – за райските кътчета някъде там по Земята, недостъпни нам по обясними нам причини.

Нищо лошо не предстои на България, но и нищо добро не се случва. Обясних ви вече, че статусът на хората тук след време ще се промени към добро. Обясних ви, че не можете да искате нищо от демони и нищо от безличници. Земята отдавна е населена от такива хора и тук-там наистина са останали запазени малки райски кътчета, но те за жалост няма да бъдат достъпни за вас. И не защото не го заслужавате, а защото все пак трябва да остане някакво там защитено райско място. Всеки има карма и се ражда там, където е необходимо. Всеки има мисия.

2014:

След месец, разгарът на пловдивските жеги. Сравнително кратка среща, засегнала и извънредно болезнена поне за мен тема: липсата на национално покаяние за много и много наши български скорошни грехове. Ханс първо заговори – странно? – за банковите ни мъки, а после мина набързо и през безхаберното ни безбожие. Надолу само резюмирам част от словата му.

Няма дефицит на пари в България, напротив. Да, взимате огромни кредити, но няма дефицит на пари. […] Вие не знаете, че всъщност сатаната е тук. Не само в България, но и тук. Вършее сатаната и у вас. А Господ съзнателно не иска нищо да направи, защото не са опростени души тук. Господ имаше наскоро призив към вашата православна църква. […] Трябваше да се направи огромен молебен заради душите, многото души тук, избивани безпричинно. […] Отказахте, за да не се създавало психоза, което е огромна грешка за България, огромна… Става дума за хиляди избити невинни и неопростени жени и деца, умни млади и възрастни хора, които са си отивали по много жесток начин от тая земя. Те не са опростени. Хиляди пъти съм пледирал пред вас към аполитизация, хиляди пъти съм ви казвал да не слагате душите си в подобни кармични структури.Но тъй като вие все пак сте чеда на Бога, ние ще ви пазим, ще ви защитим.

2014:

И помнете, че домът на всеки един от вас – освен в тухлите, построени с любов, – се намира в сърцето на приятелите, на онези, които го обичат, в сърцето на добрите родители, в сърцето на добрите братя и сестри, на милосърдните… Да, също и в сърцето на свещенослужителите, които чинно и до ден днешен въпреки мръсните и тежките структури в църковната система са запазили духовността си. Можете ли да си представите, че в България са малцина? Всичко друго е с тъмните сили – разврат, мръсотия, търговия с Бога.

2014:

Ханс говори и за положението в България, отново по моя молба. Ще предам някои късчета накратко.

* Войните в България свършиха – на физическо ниво. Войните в България са на духовно ниво. И те са много по-страшни от онова, което ти си мислиш. В България е един от няколкото енергийни центрове, казвал съм го много пъти…

* Искам да ти кажа, че там, където са енергийните центрове на Земята, с оглед на много неща не се допускат прочистващи войни.

* Защо е такава ситуацията в България? Вие нямате нормална селекция. Бабите ви имат хубава приказка: и котка да вземеш, от сой да е. Вие нямате сой. Вашият сой отдавна е унищожен, премелен, потъпкан. Гените ви са изкривени. Не говоря кой какъв ариец е, от каква чистокръвна раса е. Нямам предвид това. Казвам ви, че вашата душевност е толкова изкривена, защото не запазихте Аспаруховия сой, не запазихте соя на царете си. Тук минаваха много долнопробни племена и всички оставяха дирята си. Тук се пазят гените и живеят духовете на много нисши твари. Не искам да обиждам този народ. Той не го заслужава. Българският народ не е виновен за онова, което се е случвало с него. Той е хибриден народ, вече е хибриден народ.

Дума да няма, все по-суров ставаше нашият Ханс – и все по-често: „долнопробни племена”, „нисши твари”, „хибриден народ”… Какво пък, истината и само истината.

2015:

За България – мракът:

Седя и гледам как ви управляват терористи на душите ви, терористи и на джоба ви. Терор! Ислямска държава, от която всички се страхувате, е по-малък терорист от собствените ви управляващи. Ислямска държава я знаят, че е такава. А тука, тука, в България – какво се случва! Всички знаят, че ви ръководи човек, който е отявлен престъпник, отявлен терорист, отявлен изнудвач. Той тероризира и изнудва цялата държава! Всички го знаят, виждат го и го избират. На компютъра има едно копче – дилийт. С това копче се изчистват всички гласове на народа и се появява гласът, който му трябва на изнудвача ви. Този глас е преработен глас. Народът обаче не се вдига. Народът знае, че не го е избрал, но не се вдига да го помете. А народът може да го помете за три дни и да не остане помен нито от него, нито от правителството. Вие всички знаете, че там има терорист. После се чудите защо гърмят и душите ви, и джобовете ви. Колко хора умират от глад, колко хора остават без ток, знаете ли колко хора карат зимата навън. А той се чуди от какво да повърне, за да яде от другото.

Читателят е свободен да приеме последното изречение и буквално, и като метафора.

2015:

За България – светлината:

В момента вие мислите, че с всеки изминал ден хората стават все по-бездуховни. Не е вярно. Все повече се събират групи в името на Светлината. Говоря за България. Все повече надолу слизат не само души, които мислят единствено за хляба и салама, а се раждат и светли хора. И колкото повече време минава, толкова повече духовни хора ще се появяват, търсейки истината.

васил пекуновВасил Пекунов

www.readvasko.com               http://afera.bg

Предишна статия

А сега погледнете очите на Дафне Галиция. Ако ви стиска…

Следваща статия

В България има много злато…

Други интересни