Криминално – политическа приказка “Хунта”!/част 4/

Автор: Няма коментари Сподели:

Ти продължаваш да не виждаш и да не чуваш това, което се случва край теб. Има Интернет, и за разлика от жителите на Съюзната Република, за теб нямя оправдание, не можеш да кажеш, че не си знаел.

 Просто погледни в Интернет, там е цялята информация за всичко, което се случва.

 Влез във Фейсбук, ако ти е интересно, за да разбереш какво става наоколо. Виж, прочети, узнай…всичко там е написано. Личното състояние на Президента на Републиката се оценя според независими източници в астрономическа сума в Евро.

Другият полюс на това общество е пенсионера – получава толкова малко. Удивително и странно, че е работил целият си съзнателен живот за тази страна…

Това излъгано поколение отгледа днешната Власт без война и глад, а Тя, като се охрани добре хукна да скрие откраднатото от същите тези отгледали я пенсионери, в банките, разказвайки на Народа за Любовта, Доброто и Търпението!

Православните атеисти във властта не разбират, че любовта, това не е секс, и не бива безкрайно дълго да обещават и да не изпълняват обещанията си, дадени на избирателите.

Веднъж, недалеч от Олимп, съзерцавах величественното сияние на поредният замък на този мил и скромен Президент.

В този замък имаше само три позлатени туалетни, докато Страната живееше в най строги икономии!   

Младежите, които днес могат да държат кормилото на автомобила, да вършат най – неквалифицираната работа, са търсени като евтина работна ръка в Обединена Европа.

Техните баби и дядовци остават да запазят доколкото могат празните градчета и села…

Властта и номенклатурната върхушка, разделяйки европейските пари не чува и не вижда проблемите на всеки един от вас. По този начин се разрушава държавата от вътре.

                                                                                     Продължението следва.

                                                                                                            Владимир Захаров

Предишна статия

Яценюк подава оставка!

Следваща статия

Мелодии, които лекуват!

Други интересни