Нови коментари на читатели!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                              лошо 04 Април, 2016 | 14:43

“Лошо. Никой не харесва Петров, нито новото управление. По – горе беше писано, че не бива да се връщат назад, а да гледат напред. Ами нека да оправят старите работи, за да им тръгне напред. Да видят как без търг и конкурс се дават 900 дка земя по 10 лв. на декар на кооперацията на Куковски, да го видят този договор, да решат какво да правят с Пена, че е дала без решение на Общинския съвет 355 хил. лв на Паничери, да проверят има ли конфликт на интереси като подизпълнителя на проекта за канализацията ти е л….. да потърсят договорите за пътя Старо Железаре – Калояново и разберат как един километър по – къс път струва 2 милиона повече и току виж изкочили парите за бъдещето, а някой да отиде в прокуратурата и на съд. Защо ли в този сайт ги пишат тези неща? Никой не ви обръща втнимание, писатели! Бяха се свили като мишки в дупките си, а сега – всичко е наперило глави и не им пука нито от Общински съвет, нито от Дойкова. Ах , забравих одитроката.”

                                             До “лошо” 04 Април, 2016 | 15:16

“Ами лошо е ! Но освен констатации, нещо друго предприели ли са ръководителите на общината ? Защо ? “Одиторката” май я интересуват само кадруването и общинските гори, инж. Дойкова се чуди на кой да изпълни желанията по-напред, а на Гошо и Вълко, доволни, че са натрили носовете на тези които им взеха властта от ръчичките преди години, им е все тая на къде върви общината. За 4 години все ще се закачат някъде – я със свързани фирми, я през трети лица-все ще изкарат по нещо. Те тяхното са си го получили. Аман от “екипи” и “професионалисти” по партийна линия.”


                                                   Да 04 Април, 2016 | 16:19

Нали помните предаването на Ахчиева за хотела. Тогава Ганева намекна, че всичко е започнало в мандатите преди нея. Никой не я чу. Хайде сега да си спомним. Кой беше надзорник на строежа?Те Калинките, че не са девствени не са, но само през мандата на Ганева ли работиха. Калинките са на терена от началото на века, а колко кметове минаха оттогава. И защо още не вдигате на Пено тенекиите от общинския терен. Аман”

Предишна статия

Започнаха да раздават по 40 лв. на пенсионерите!

Следваща статия

Животът в Европа!/на руски език – част 2/

Други интересни