Коментари на читатели!

Автор: Няма коментари Сподели:

Оракула от Делфи24 Март, 2016 | 18:15
   

“За информация на активните в този сайт, относно еколозите в общината, аз лично не виждам присъствието на този, толкова отговорен еколог и приветствам всяко едно заяждане, може би хората са наясно, че никой от партия “НФСБ” НЕ УЧАСТВА В управлението на Община Хисаря във този мандат, и въпроса за дейността на еколозите в Община Хисаря е правилно повдигнат, може би има някой от управляващите в Община Хисаря, който може да обясни, на жителите, с какви задачи е натоварен “еколога” и отдела “екология”, искаме отговорите на следните въпроси: 

1. Целта каква е с този еколог? Как се казва това лице? 

2. Как ще се стигне до целта? Знае ли екологът какво се очаква от него? 

3. Колко ще струва тази дейност? Бюджетирани ли са средства? 

4 . Срока в който всичко ще бъде свършено? 

5. Лицето което носи отговорност за несвършеното? 

Ето ви план за действие, действайте и дайте най – после бързо отговор на гражданите относно въпросите! 

Аз също искам, общината да покаже, че разбира смисъла, на този щатен общински чиновник.”


 Оракула от Черничево25 Март, 2016 | 11:09 

“Има решение ! Инж. Дойкова да назначи за главен еколог на общината видния деец на НФСБ Коста Стаменов. Хем ще ги представлява в общинската власт, хем разбира от различни видове замърсяване на природната среда. 

Ще почисти незаконните сметища за нула време. Обаче има едно неудобство – ще трябва да пази нивите на калинките от кравите на балтона.”

nenko kostov25 Март, 2016 | 17:36

“Коста Стаменов е време вече да сезира кмета инж.Дойкова, как и по какъв начин е регистриран животновъден обект с 120 крави в непосредствена близост до неговата къща, без разрешението на РИОСВ. 

Онзи ден на сесията постъпи докладна от Ива Вълчева за кравите на двама братя от Миромир. Ако те са нарушители и техните краварници са незаконни, то тогава и калинкините краварници са незаконни, а също и краварника на кмета Ненов е незаконен.

Законите са еднакви за всички господа общински съветници. Знам как за някои хора беше проблем да си регистрират животновъден обект, за да могат калинките да налапат всички пасища.”

 

от 20 Март, 2016 | 09:39 

 “Астрономическата пролет дойде. Всичко започва да живее отново. Само в Хисаря проблемите продължават. Заграбени земи, откраднати пари и в отговор – нищо. Ние ли сме загубени, те ли са хитри, но те все са прави. Да сте живи и здрави и да посрещате още много пролети!”
 


Оракула от Делфи24 Март, 2016 | 19:12 

 “Представете си, какво изживява един чужденец дошъл да прави бизнес тука”. Ами ще се намери някой да му открадне 7 имота в Черничево. За да може да си прави биоцентрала. Ще се намери и някой да изфабрикува фалшив запис на заповед, за 20 000 лева, за да вкара фирмата на “бившия му приятел” в несъстоятелност и да я затрие и по този начин да открадне от активите и необезпокояван 150 000 лева за 4 години. 

Ще изфабрикува фалшив договор за аренда за 495 дка. и вкара кмета на Община Хисаря и ДФЗ, със два отдела В РОЛЯТА НА ЛЪЖЕЦ и направи подсъдим същия този “бивш негов приятел” като представи фалшиви договори и документи с невярно съдържание във РА НА ДФЗ и прибере субсидиите за агроекология, лесно за един измамник за който тази дейност е ежедневие…

Това ли да разбирам като “човешка завист” за съжаление всичко това е кристална истина и “чужденеца” се чуди как е възможно? И то от “бивш приятел”… “Някой, го бил халосал, от тук от там” – истината го е халосала, и края бавно, но сигурно наближава. 

“Чужденеца” не знае как да се оправя и не плаща да го пазят, но великия предприемач ги “разбира тия работи”. Има на разположение и отчет, а и отчасти на подчинение, целия държавен апарат, ако и общината е негова, то “предприемчивия му дух” не би го изоставил…понятие познато като “Бизнес с ЕО средства, но по Български”!” 

Предишна статия

Пет трудни истини за парите!

Следваща статия

Лестница в небеса (1 серия)!/на руски език/

Други интересни