ПАК НЯМА КМЕТ НА НОВО ЖЕЛЕЗАРЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                       ПАК НЯМА КМЕТ НА НОВО ЖЕЛЕЗАРЕ

     Приключиха изборите за кмет на село Ново Железаре, община Хисаря. Те минаха при висока избирателна активност. Явно  БСП, ГЕРБ и Партия на зелените са работили много за мобилизиране на населението. Днес пред урните са се явили и дали своя вот 227 човека.  Има четири невалидни бюлетини. По избирателен списък хората, имащи право на глас, са 259.

    След преброяването на бюлетините стана ясно, че кандидатът на БСП – Станислав Мерджанов е спечелил   34 / тридесет и четири гласа. / Това са 10 / десет / гласа по- малко от изборите на 25 октомври 2015 година.

    Петър Ненов – кандидат на ГЕРБ събра 84 / осемдесет и четири / гласа. Това е с два гласа повече от изборите през октомври миналата година.

    Партия на зелените със своя кандидат Рангел Китенски завърши със 105 / сто и пет/гласа. Това са 23 / двадесет и три  гласа/ повече от изборите  на  25 октомври 2015 година.

От резултатите става ясно, че новожелезарци не са си избрали кмет при гласуването на 13 март 2016 година. Общинската избирателна комисия ще  насрочи нови избори, на които ще се явят на втори тур канидатът на Партия на зелените – Рангел Китенски и кандидатът на ГЕРБ – Петър Ненов.

Избирането на кмет на втори тур ще стане на 20 март 2016 г.

                                                                                            Тракийски свят

Предишна статия

SkyWay – Юницкий А.Э. /на руски език/

Следваща статия

11-те компании с най-много милиардери!

Други интересни