Оракула от Делфи е вече в Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

“Има общински съветници, които ровят, има и такива, които не искат да ровят срещу себе си, но ние ще им помогнем да се изровят и припомнят някои случки от “Общинското финансово парти”! Валс,валс,Васко,валс… 

И сега тези същите, са се приготвили на софрата, усвояват, все едно, нищо не се е случило… Но няма огън без дим! 

Иначе на сесията на Общинския съвет, най-интересното е, че на някой му били къси ръцете, а другия не достатъчно близо за да го докосне, и на подписката се решава всичко, мама мия, каква комедия . С две думи, “кръжока” на Бойко работи…все още.”

                                                          Тракийски Свят                                            фото Любен Акълийски


Коментар от наш читател!

“Имам чувството, че се забелязва се спад на интереса към сайта – намалели са коментарите на читателите. И защо е това??? 

Защото всичко стана банално – високопарни статийки, от които не можеш да разбереш понякога за какво става въпрос и отдолу самите вие си ги коментирате. 

И какво става после??? Отговорът е е едно ГОЛЯМО НИЩО. Керванът си върви, кучетата си лаят, хората бягат от града, защото промяна няма и няма да има. 

Жалко само за ГОЛЕМИТЕ надежди, които се възложиха на Дойкова. С това, което се прави до момента си гарантира, че на следващите избори няма да се гласува за нея. 

Интересно ще има ли някой за който си заслужава да се гласува и по – интересното е дали дотогава ще има кой да гласува……..”

Предишна статия

Краят на цивилизацията!

Следваща статия

Изгониха аташе от турското консулство!

Други интересни