Слънце и дъжд се редуват в неделя!

Автор: Няма коментари Сподели:

През нощта валежите ще спират, само над източните райони все още ще превалява дъжд, но още до сутринта валежите и там ще спрат. В неделя ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. 

Минималните температури ще са между 3° и 8°, съобщават от НИМХ към БАН.

 До обяд ще е предимно слънчево, по крайбрежието все още със значителна облачност. След обяд от запад на изток облачността отново ще се увеличи и привечер на отделни места ще превали дъжд. 

Ще духа до умерен, в Източна България и на север от планините временно до силен южен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през деня слабо ще се повиши.

Над планините облачността ще е променлива, над 2000 м със слаби превалявания от сняг. Ще духа силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра – около 3°.

По Черноморието преди обяд ще има значителна облачност и на места ще превалява слаб дъжд. След обяд облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 14° и 17°. Температурата на морската вода е 6°-7° градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

България

http://fakti.bg/bulgaria

Предишна статия

Най-мощното и най-бързо ново BMW 7er

Следваща статия

Черната Богородица в Созопол!

Други интересни