Програмната директорка на БНТ с три апартамента в Истанбул?

Автор: Няма коментари Сподели:

Програмният директор на Българската национална телевизия Севда Шишманова е единствената българска журналистка, която може да се похвали с топ имоти в съседна Турция. 

Русокосата новинарка се сдобила с цели три апартамента край Босфора, като площта на всеки един от тях била 200 квадрата, пише столичен седмичник.

Журналистката разполага с панорамна гледка, гаражи и площадка за разходка, озеленена по последен писък на модата. За чистотата на тревната част се грижел персонал от работници, обучени от турска фирма.

Севда така и не споделила пред колегите си с каква сума се е бръкнала в джоба, за да направи големите инвестиции, при условие, че няма деца, на които един ден да завещае натрупаното.

В кулоарите на БНТ 1 упорито се говори, че имането е дошло по линия на Лютви Местан, а апартаментите били почти в центъра на Истанбул. Бившият лидер на ДПС отдавна си имал вземане-даване с телевизионерката, която напълно споделяла възгледите му за бъдещето на България. Той дискретно я помолил да помисли как може в национален ефир да звучи по-малко българска музика, ограничен брой исторически предавания, възхваляващи миналото на народа ни, и ако може да се бетонират новините на турски език в гледан часови пояс.

“Това са пълни глупости! Севда наистина има имоти в Истанбул, но те са по линия на семейството ѝ. Баща ѝ и брат ѝ са милионери, те имат хлебозаводи, произвеждат и солетите “Хрус-хрус”, казват колеги на Шишманова.

http://www.blitz.bg

Предишна статия

Новите оръжия!/на руски език/

Следваща статия

Тракийски съдове и рисуване с вино!

Други интересни