С АНТИФРИЗ НИ МИЯТ ОЧИТЕ, АМА КАТО ГЛЕДАМ ФОРМУЛАТА ДОБРЕ РАБОТИ

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=9Um54VB7veI

ХЕЙ, БАБИЧКИТЕ И ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ ГЕРБ, НЕНАЯЛИ СЕ, БЪДЕЩЕТО НЕ Е НА ВАС, А НА МЛАДИТЕ! ТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯТ, КАК ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ. ЩОМ СА ИЗЛЕЗЛИ ПО ПЛОЩАДИТЕ, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ТОЗИ СТРОЙ И ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ГИ УСТРОЙВА И ЩЕ БЛОКИРАТ НЕ САМО КРЪСТОВИЩА, ЩЕ БЛОКИРАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ТО НЕ ЗА ВАШЕ УДОБСТВО.

ЧЕ ВИЕ СТЕ ИЗКУКУРИГАЛИ И СТЕ ТРЪГНАЛИ В НАЙ ГОРЕЩОТО ДА ОБИКАЛЯТЕ ГРАДОВЕТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ВСЕКИ ИМА В КВАРТАЛА И АПТЕКА И ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН, ДА СИ ПАЗАРУВА ОТ ТАМ. А ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ РАБОТА, ЗНАЙТЕ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ НЯМАТ ТАКАВА, А И ТЕ ИМАТ ДЕЦА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НУЖДИ, КАТО ВИ Е СТРАХ, ИЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ПРОТЕСТА, ЩЕ ХОДИТЕ ПЕША. ТО Е И ЗДРАВОСЛОВНО, ЧЕ МНОГО ВИ НАДЕБЕЛЯХА ЗАДНИЦИТЕ В УДОБНИТЕ КРЕСЛА, С ДОБРОТО ЗАПЛАЩАНЕ.

А КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ, ИЗЛИЗАЙТЕ С РАБОТА, БЕЗ РАБОТА ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА, ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСЕКИ И РАБОТА И СРЕДСТВА.

НОВ ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! „НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ТОЯ ТЪПАНАР! ИЗБРАЛИ СА СИ ЕДИН ПРОСТ ЛЕТЕЦ! ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА! НА ПРОСТ ЧОВЕК КУР СЕ НАБИВА, ТОМИСЛАВЕ!“който ОБИЖДА президентът РАДЕВ: Да си ебе путката майчина!

ОБИЖДА и НАРОДА: На ПРОСТ ЧОВЕК КУР се набива! АКЪЛ се ненабива. Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.

Голяма подмяна тече в момента – бутат ни да анализираме “какво се било случило на протеста”, вместо “защо въобще се случи протеста”.

А някой между другото помни ли първопричината? А? Някой?! Все пак?

Да. Браво. Именно. Борисов, шкафчето, Горанов, еврото, таралежа у дупето, Цецо, дедо му, Сашо, асмата, тигрите… А, радвам се, че се сетихте!

Абе, просто искам да кажа, че с антифриз ни мият очите, ама като гледам формулата добре работи!

И дори ГЕРБ в един момент започват да ти изглеждат логични, а останалите комични. И тогава ти си викаш, аре стига бе, значи вече съм официално луд! И ми идва да гръмна шампанско, щото, хора, то това нормално ли е бе?! Да гониш Борисов, а Съдбата да ти прати Тошко?!?! И Мозъкът от Уолстрийт. И Хамид Хамид. Аре, стига бе!

Някой на небето, май не ни обича. Най-добре Гешев да му се обади. Нали са си авери…

Щото, безспорно, ограда е нужна! Ама, не по границата. Макар, че като гледам нивото на контингента, най-вероятно накрая ще молим Ердоган за помощ, за да откачим поредния Валери Симеонов от кльона, щото му се е закачил пуловера. Докато се опитвал да избяга. От себе си. Моля ви се…

                                 Васил Петев                           https://afera.bg/

Предишна статия

Боса в парламента… Непрекъснато с походка като запътена към кола, „работи“ „за благото на народа“…

Следваща статия

СМЪЛЧАВАНЕТО Е ДНЕС ПАГУБНО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Други интересни