Вторник облаци, сряда дъжд, а четвъртък студ!

Автор: Няма коментари Сподели:

През нощта над страната ще преобладава ясно време. С настъпването на утрото от запад на хоризонта ще се появят облаци, които ще започнат да се сгъстяват. Така в Западна България утрото ще започне с облаци, а на изток ще има разкъсана облачност. Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните – между 6° и 11°. 

По брега

По Северното Черноморие ще има разкъсана, средна и висока облачност, а по Южното ще бъде бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните температури ще са около 7°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще спадне и ще бъде 1-2 бала.

В планината

Над планините облачността ще бъде разкъсана, по-значителна в масивите от Западна България, но без валежи. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра – 0°.

Вторник облаци, сряда дъжд, а четвъртък студ

Във втория ден от седмицата ще има повече слънце през първата половина от деня. След обяд облачността обаче ще се увеличава и до вечерта над по-голямата част от страната ще е значителна, но без валежи. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, а максималните между 8° и 13°.

В сряда ще бъде предимно облачно, но вече и с валежи. Дъждът ще започне пътя си от запад и ще обхване и централната част от страната. В Източна България ще се усили вятърът от юг-югозапад. През нощта срещу четвъртък валежи вече ще има в цялата страна. Вятърът ще се ориентира от запад и дневните температури ще се понижат. 

Предишна статия

„Шоуто на Слави“ за референдум!

Следваща статия

Зимния туризъм в България!

Други интересни