Дължината на пръстите показва какви сме!

Автор: Няма коментари Сподели:

Казват, че нищо в човешкото тяло не е случайно. Навярно и вие ще сте на същото мнение, след като си направите този „тест”. За целта поставете дланта си върху масата. 

Отпуснете пръстите. Погледнете дължината им, а след това и картинката тук. Коя е вашата буква – А, В или C

.A) Умееш да бъдеш лидер

Това си ти. Една особена комбинация от харизма и прагматичност. Знаеш как да увличаш хората след себе си. Просто е в кръвта ти. Лесно предаваш ентусиазма си на останалите, лесно ги печелиш за свои сподвижници. Главата ти е пълна с идеи, които чакат да бъдат осъществени. Притежаваш силна интуиция и комбинативност. От друга страна си здраво стъпил на земята, винаги премислящ и преценяваш. Това ти помага да намираш изход от всяка ситуация, да се справяш с всеки проблем. Хората ценят твоето мнение и често ти искат съвет. Е, понякога мислят, че обичаш да се налагаш, но истината е, че ти просто винаги си няколко крачки пред другите.

B) Никога не се отчайваш

Ти си непоправим оптимист. За теб да се откажеш, значи да предадеш самия себе си. Убеден си, че за всяко нещо в живота си има причина. Дори сега да не я виждаме. Вярваш в щастливия край, но също така вярваш, че той не се случва просто така. Нужна е положителна нагласа, сърце, изпълнено с очакване за нещо хубаво, и… действия. Погледът ти винаги е устремен напред. В очите ти винаги гори пламък. Хората обичат да са в твоята компания, защото повдигаш духа им. Показваш им нови посоки, когато се чувстват изгубени. Караш ги да вярват, че всичко е възможно

С) Обичаш да изпипваш нещата

Често те обвиняват в перфекционизъм и прекалено силна амбиция, но това не е така. Ти просто знаеш как ТРЯБВА да се свършат нещата. И най-вече знаеш, че МОГАТ да се свършат, както трябва. За теб е въпрос на съвест да направиш най-доброто, на което си способен в дадената ситуация. В противен случай имаш чувството, че залъгваш самия себе си. Вярваш, че човек трябва да влага всичките си усилия, без значение колко малка или голяма е целта пред него. Нещо повече, вярваш, че с всеки следващ път трябва да надскачаме себе си – това, за теб, значи да се развиваш, да се учиш, да растеш. 

https://utroruse.com 

Предишна статия

Цената на килограм българско розово масло!

Следваща статия

Тайните на българската мафия – Събуди се….

Други интересни