Тази 92-годишна жена ще ви изуми с уменията си и начина си на живот!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тази 92-годишна жена ще ви впечатли и вдъхнови. Макар че е на такава възраст, тя все още е много активна, танцува и спортува редовно.

Филис Сюс е родена на 4 април 1923 година в Ню Йорк и взима първия си урок по балет, когато е на 14 години.

Американката има успешна танцова кариера, участва в 5 представления на Бродуей, обикаля Америка и Европа с танцовия си партньор Дони Вайсмюлер и участва в танцови телевизионни предавания.

Когато е на 70 години, решава, че трябва да поддържа ума си и започва да учи френски и италиански. И не се спира само до това. Филис танцува танго и според очевидци определено се справя повече от страхотно. 

92-годишната американка е голяма почитателка на йогата и вярва, че тя й помага да бъде във форма – умствено и физически.

“Практикувам йога, за да живея, и живея, за да практикувам йога. Всеки ден започвам с 45 минути упражнения. Така всички мускули получават захранване, тялото и ума укрепват. Да, има много други начини да се упражнява тялото, но, по мое мнение, няма нищо по-всеобхватно от йога”, смята Сюс.

Тя скача всеки ден на въже и без проблем прави шпагат, челна стойка и упражнения на трапец.

Филис не само танцува и практикува йога, но също така пише и продуцира музика.

Тази талантлива 92-годишна жена смята, че винаги може да намерите време да тренирате ума и тялото си, за да се чувствате по-добре и да живеете по-дълго.

Източник: Актуално

http://www.blitz.bg

Предишна статия

+20 градуса и рязък студ с тежък мокър сняг!

Следваща статия

Добре дошли в България!

Други интересни