Коментар от гражданин в 10.40 сутринта!

Автор: Няма коментари Сподели:

“Честита нова година г-жо кмет и честита нова година на хисарчанци. През тази нощ падна първия по сериозен сняг никъде в града няма почистена улица дори няма нахвърлян пясък поне. 

Но това е ясно че ще е така аз искам да ви обърна внимание на друго. Тази сутрин бях до супера на българията и какво да видя 1 служителка на ЧОСР с гребло чисто тротоара откъм общината и се справя страхотно а от другата страна 4 жени правят същата пътека дори не толкова качественно поради това че само си лафят и не работят. 

Къде са великите Боруков и Марковски? Няма ли да има малко контрол. Нима града ни е само пред общината. Други улици нямат ли нужда от почистване? Г-жо Кмет задействайте вече ЧОСР да излезнат да работят защото снега се трупа още……..”

                             ПРОГНОЗА НА ВРЕМЕТО ЗА 4 ЯНУАРИ 2016

 През нощта валежите от сняг ще продължат. Ще духа до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между -6 и -1 градуса. Утре в сутрешните часове валежите от сняг ще продължат, но ще отслабват. 

През деня временно валежите ще спрат. Вятърът ще се ориентира от югоизток. ПРивечер валежите отново ще започнат , но в югозападните райони валежите ще бъдат от дъжд. 

Има условия за образуване на поледица. Максималните температури ще бъдат между -4 и 1 градуса. 

Мариана Петковска дежурен прогнозист НИМХ – БАН Филиал Пловдив.

НАЦИОНАЛЕН ИНСТИТУТ ПО МЕТЕОРОЛОГИЯ И ХИДРОЛОГИЯ – ФИЛИАЛ ПЛОВДИВ

Предишна статия

Тайната на древните могили!/на руски език/

Следваща статия

“Газпром” отказа доставки на дъщерното си “Овергаз”!

Други интересни