Студът идва, придружен със силен северен вятър, на места ще вали дъжд!

Автор: Няма коментари Сподели:

Очаква се съществена промяна на времето. През деня ще се появи слаб, в Източна България и умерен вятър от север- североизток, който ще се усилва и с него ще започне да нахлува студен въздух, съобщиха от НИМХ. Облачността ще се увеличи и над по-голямата част от страната ще е значителна, на места ще има и слаби валежи от дъжд.

Минималните температури ще са предимно между минус 1° и 4°. Максималните температури ще са от 2 – 4° в североизточните райони до 10 -12° в Югозападна България. Над планините облачността ще е значителна, с повече слънчеви часове преди обяд над масивите от Западна България.

На места ще превали слаб дъжд, над 1700 – 1800 метра слаб сняг. Ще духа силен, по-високите и открити части до бурен вятър от север-северозапад, който привечер ще се ориентира от североизток. 

Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра около минус 2°. По Черноморието облачността ще е значителна и на места ще има слаби валежи от дъжд. Ще се появи умерен вятър от север-североизток, който ще се усилва и с него ще нахлува студен въздух. 

http://pik.bg/

Предишна статия

Босът на “Капитал” се вкопчи в Путин и църквата, за да оправдае милионите долари от “Америка за България”!

Следваща статия

Гимнастик само на две години от Иран!/на руски език/

Други интересни