ИСТИНА ИЛИ ФАЛШИФИКАТ?

Автор: Няма коментари Сподели:

     

МИ – 06 – 939/ 18.12.15 г.

                              Image title

     До Общинската избирателна комисия  в Хисаря и до Общинския съвет  пристигна писмо , с което се иска да се вземат действия за прекратяване на правомощията  на съветника  инж. Ненко Видолов Костов от Националния фронт за спасение на България.

     Ирина Кирилова се свърза с члена на Общинската избирателна комисия  от квотата на Движението за права и свободи – Мартин Мартинов Джинджев. 

Image title

Защо потърси точно него – черната пантера от „Имало едно време”? Защото  тя прецени, че този мъж, който знае четири езика, който е един от най – образованите мъже в града, има големи хора в София, от които може да почерпи информация. 

Image title

Ето какво каза Мартин Джинджев пред нея:

     „ Всичко това е някакъв фалшификат. Нека се върнем във времето на Иван Костов и си спомним как беше показана партийна книжка на Стефан Софиянски. Колкото Стефан Софиянски имаше партийна книжка като комунист, толкова и бай Неч е виновен. 

Аз мога да се обадя за пет минути до началника на РУ на МВР в Хисаря – Камен  Радев да започне  разследване кой е направил тази тъпа простотия, която е твърде елементарна. 

Имам лични приятели, които могат да установят за пет часа кой, къде, кога, как е писал. Няма никава Централна избирателна комисия, която би могла да е напише  подобно писмо. Всичко това е долна  фалшификация.”

                                                      Image title                                Следва продължение с подробен коментар от Ирина Кирилова

Предишна статия

Зодия Телец – 21 април – 21 май

Следваща статия

СПЕШНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ! Интриги и закони!

Други интересни