Молба до Златната рибка – коментар!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

***А, значи, защото някои ще пътуват от Пловдив един път в месеца за сесиите на общинския съвет, за който са били кандидати по собствено желание и са знаели с какво се задължават, трябва да им се подсигурят големи заплати?! 

А на пенсионерите по селата, благодарение на които тези съветници са заели длъжността общински съветник, кой ще им осигури пътните до Пловдив, когато ходят на лекар? 

Хората взимат по 140-150 лв пенсии!!! С тях трябва да купуват храна, лекарства, дърва или въглища, да ходят по болници и лекари и да заделят по някой лев за внуците, като им отидат на гости! 

Как ли се справят тези хора, след като общинските съветници – бизнесмени, банкери и Т.н. не могат да вържат двата края с доходите си от по над 600 лв ( много повече от 600, но това е ирония) и искат и заплати за това, че ще бъдат заети по 2 часа в месеца с нещо, което са пожелали доброволно? 

Ако са сбъркали с желанието си и нямат възможност да пътуват до Хисаря на собствени разноски, да се откажат от местата си и те да бъдат заети от следващите в листите! 

Възмутен съм от наглостта им! Аз съм мъж на 47 години, не живея в Хисаря, а в общинско село, ако се бях съгласил да съм в някоя от листите, щях да го направя не заради парите, а заради проблемите на общината и решаването им!***

Предишна статия

Секретаря казва не може, наш читател казва – може! Кой ще ми каже? Явно може!

Следваща статия

Коментар към ЗЛАТНАТА РИБКА!

Други интересни