Коментар от Златната рибка!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

***Един нашенец уловил златната рибка, разбира се тя го попитала за трите му желания. Първото желание на нашенеца било да умре кравата на комшията, второто да умре кравата на другия комшия, а третото да умре и неговата крава. Добре бе, човек, попитала го рибката, ами твоята защо! Сега да ги видя откъде ще си купуват мляко, мамицата им, бил отговора. Та и със заплатите на нашите общински съветници така. Не че нямат нужда от тях. 

Image title

Някои ще трябва да пътуват от Пловдив за сесиите, други не са чак толкова добре финансово, колкото и да се кълнат, че нямат нужда от тези пари. Но, за да се направи мръсно на един единствен човек, сега никой няма да взема заплата. Да видим до кога. Обществената съвест се събужда винаги в точно определен момент, нищо че е проспала всичко, което е трябвало да се проспи. 

Image title

Чудно какво ли ще се получи ако пред обществеността започнат да излизат наяве решения и действия, които са се вземали на тъмно. Надяваме се и тогава на същата настъпателност, каквато се проявява и до момента, независимо от действащите лица. 

Image title

Иначе, може да си помислим, че всичко е театър с познати режисьори и слаби актьори.***

                                                                                                  ЗЛАТНАТА РИБКА

Предишна статия

Капитан Петко войвода (1981) еп.9

Следваща статия

Хубава жена!

Други интересни