Кандидати за кмет на Хисаря.

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                  ПЪРВИЯТ КАНДИДАТ – КМЕТ

     Стана известно, че Иван Иванов щял да бъде кандидат за кмет на община Хисаря на изборите през октомври 2015 година. Този същият Иван Иванов, който започна някога от Детската педагогическа стая истигна до там, че 14 години управляваше полицията в двете общини- Калояново и Хисаря. Сега иска да седне на кметския стол. Сменяха се министри, но Иван Иванов оставаше на поста си. Защо ли?

Не е ясно от коя партия се кандидатира господин Иванов…

Г-н Иванов, уточнете на коя партия сте кандидат!

Сега щял да бъде кандидат на Българския демократичен център.

Това коментира пред Карлово онлайн кандидатът за кмет на община Хисар Иван Иванов, издигнат от Български патриотичен център. 

 “Иванов ще се яви на местните избори като кандидат-кмет от партия Български демократичен център (БДЦ).” – karlovo online 

 А кои са там? Хората на Николай Бареков. А къде е Николай Бареков? Получава хиляди евро в Европейския парламент. Взе си своето. Създаде си партия „България без цензура”, влезе в Европейския парламент и стигна дотам, че всички около него се разбягаха.

    Ах, Бареков! И Хисаря ли искаш да превземеш? Или хората, избягали от теб, имат още какво да дадат на обществото чрез Иван Иванов – бивш шеф на полицията?  Ще докарат бедните на почивка в Хисаря? Къде? В разрушените станции на трудещите се селяни? Или в изоставената от Министерството на здравеопазването нова баня? Или в съсипаните нефрологични отделения? Не един кандидат- кмет  в миналото е обещавал това. Напразно. Градът стана град на богатите, които идват да се забавляват, а бедните – те да садят картофи, домати, зеле…

    Да направим едно сравнение! Полицията се управлява чрез ред, законност и твърда ръка. Общината има съвсем друга насоченост. Тук не само трябва да разбираш от администрация, но и да бъдеш ерудиран, културен, да разбираш от финанси, социална дейност, култура, спорт, да знаеш що е регулационен план, да се противопоставяш на съветниците, когато искат да вземат грешни решения, да имаш собствено мнение, да знаеш що значи европейски фондове, как се правят конкурси по Закона за обществени поръчки, да си възпитан и да знаеш, че на обществените пари не бива да се посяга. На този пост всички лични връзки, от които някои хора искат да получат свой дял от общинското, трябва да се забравят.

     Какви ли ще бъдат останалите кандидати? То като се е казало местни избори, па като тръгнат разни хора – кои необразовани, кои незнаещи, кои пък партията им заръчала, кои издигнати по поръчка… Защото след изборите стават такива обединения на различни принципи, на различни идеи в името на някой пост, че свят да ти се завие.

Ами вижте сегашния Общински съвет в община Хисаря и всичко ще ви стане ясно.

Октомври – 2015 година. Местни избори.

Единият кандидат- кмет  – Иван Иванов е известен.

Чакаме останалите.                              

                                                                                  Тракийски свят

Кандидатът за кмет на община Хисар Иван Иванов предостави на медиите допълнителен график на лекарите, които вече ще преглеждат безплатно в почти всички селища на община Хисар.

Както вече съобщихме, Иван Иванов подарява на съгражданите си безплатната услуга, защото смята, че в региона здравеопазването не е  на ниво и особено възрастните хора изпитват затруднения да отидат на консултация в общинския медицински център в Хисар.

Припомняме пак графика на специалистите невролог и хирург от Онкологичния център в Пловдив.

Прегледите ще се проведат както следва: На 5 септември от 9 часа в здравната служба на село Кръстевич, на 5 септември в здравната служба от 13 часа в село Красново, на 6 септември от 10 часа в здравната служба на село Старосел, на 10 септември в от 14.30 часа в поликлиниката на град Хисар.

Всички желаещи могат да минат на безплатни прегледи и консултации при невролог и хирург от Онко центъра в Пловдив.

Жителите на селата Беловица и Мало Крушево могат да се възползват от прегледите, които ще се проведат в Кръстевич и Красново. 

В селата Старо Железаре и Паничери на разположение на хората ще бъде специалист по ехография на щитовидната жлеза.

Той ще преглежда на 19-ти септември от 9.30 до 11.30 часа в здравната служба на Старо Железаре и от 12.30 до 14.30 часа в Паничери.

Грижата за здравето на хората е един от основните ми приоритети.

Ако спечеля и бъда избран за кмет на община Хисар, тези безплатни медицински услуги ще станат ежегодни и лекари-специалисти ще бъдат на разположение на всички жители на Хисарско, обеща кандидатът за кмет. Иванов припомни мотото на кампанията: Промяна за хората!

News

Предишна статия

Simply the best!

Следваща статия

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ

Други интересни