Откриват първия в страната Дневен център за хора с редки болести!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи колеги! 


Имам удоволствието да ви съобщя една добра новина и да ви поканя на откриването на първия в страната Дневен център за хора с редки болести – утре, 27 ноември 2015 г., от 13 часа, в Пловдив на адрес бул. „Изток“ 1 /блока срещу „Макдоналдс“ на кръстовището с ВСИ/.

За повече информация може да се обадите на Калина Касабова, председател на Сдружение „Защо Доброволец?” – 0897 279 490.

Прекрасен слънчев ден!

Катя Стайкова, журналист, 0888 59 39 50

Откриват първия в страната Дневен център за хора с редки болести

Първият в страната Дневен център за хора с редки болести ще бъде открит утре, 27 ноември 2015 г., от 13 часа, в Пловдив на адрес бул. „Изток“ 1. Центърът е съвместен проект на Националния алианс на хората с редки болести и Сдружение „Защо Доброволец?”. Първото по рода си звено в България, предлагащо подобни услуги за хората с редки болести, е създадено изцяло на доброволен принцип от доброволци на Сдружението. Помещението е предоставено от община Пловдив.

В Центъра са предвидени арт-терапия, йога за деца и възрастни, изучаване на чужди езици, обясни Калина Касабова, председател на Сдружение „Защо Доброволец?”. За най-малките е изграден специален детски кът, съвместно с ученици от Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов”, които изработиха стена-пано, част от инициативите им по повод 40-тата годишнина на гимназията. Децата в Дневния център за хора с редки болести ще имат интересни занимания – „Академия за фокусници”, терапия чрез йога, Творческа работилница, празнуване на рождени дни и др.

Откриването на Дневен център за хора с редки болести и представяне на детското пано-изненада е утре, 27 ноември 2015 г., от 13 часа, в Пловдив на адрес бул. „Изток“ 1 /блока срещу „Макдоналдс“/. Домакините канят всички желаещи да се присъединят към събитието.

                                                                             Тракийски Свят

Предишна статия

Сесия на Общинския съвет се проведе в петък – 27 ноември 2015 година!

Следваща статия

«Билайн» ще плати глоба от 775 000 000$ на американските власти!/на руски език/

Други интересни