Гатьо Султанов е шеф на местния парламент! Карлово ТВ.

Автор: Няма коментари Сподели:

Наш читател коментира възможностите на Гатьо Султанов като Председател!

Гатьо е достатъчно подготвен да върши работата на председател на Общинския съвет. 

Предишният е ясно какви ги е вършил. Нито приемен ден, нито публични обсъждания на важни решения, никаква прозрачност. 

Досега никой не е отговорил на въпроса, колко пъти е ходил с инж. Ганева по министерства, колко инвеститори е привлякъл, колко пъти през мандата се е отчитал пред гражданите. 

Щом Пено си изкара четири години, че и отгоре безметежно като председател и госпожа Кацарска като заместник с едни доста прилични заплати, значи може. За тях може, за други не може. Те са най-подготвените. Хуморески от селски вечеринки. 

Той даже и незаконния си гараж не премахна, въпреки заповедта на кмета. Светъл пример в сивото ни ежедневие. Сега отново интригантства и иска да командва на чужд гръб. 

Гатьо, стягай се, защото работата е много! Хората трябва да разберат, че наистина има работещ председател на Общинския съвет, а не само по ведомост и за показност. 

Пенка Дойкова е подготвен, работещ и дисциплиниран човек и трябва да и се помага. И стига вече черногледство и разни празни приказки. 

Ганева добра или лоша, постави някакъв праг, който трябва да бъде прескачан, така че време е за работа! Рано е още за иронични усмивки!”


От Тракийски свят към професионалните КОМЕНТАТОРИ! 

СЛОЖЕТЕ СИ СПИРАЧКИ И НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО!

Предишна статия

Министъра на отбраната Сергей Шойгу докладва на президента Владимир Путин за спасяването на руския летец в Сирия. По думите на министъра, штурмана на сваления СУ-24 е жив и здрав, и се намира в авиобазата Хмеймим!/на руски език/

Следваща статия

Изборите в Хисаря! Клетвата!

Други интересни