Как БКС Хисаря си върши работата след избора на кмет! Коментар от наш читател!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

**Не знам какви възможности има госпожа Кирилова, но БКС има възможност да зарови града в боклук и към момента се справя много добре с тази задача. 

А читателите вместо да си правят селфита да вземат да снимат всяко безобразие, което виждат и да го изпращат на госпожа Кирилова като доказателство. 

Вярвам, че тя ще публикува всичко с достоен коментар. Лично аз нямам такъв модерен телефон, но ще направя всичко възможно за да стигне информацията до сайта. 

Крайно неприятно когато незнайно откъде се появиха едни съдове, тип “Бобър”, с пробити дъна и стени и без капаци по ул. Ю.Гагарин. 

Къде отидоха здравите съдове, не знаем. Около казаните е само боклуци. Градът не е само централна част, навсякъде има живи хора.**

**Решението Хисар да е чист и приветлив е много просто, лесно решимо и най вече проверено във времето. На работниците от чистотата и парковете да бъдат определени райони за които да се грижат и съответно да носят своята отговорност ,а не както досега по системата юруш. Отговорниците на тези работници да са ежечасно сред тях, а не както досега… Администрацията на БКС да се премести в общината, защото в сегашната сграда са почти като на курорт. И още нещо ,инж. Б.Рачева е един завършен специалист и общината трябва да я върне в БКС независимо на каква позиция= **       Петров

Това са коментари от наши читатели, но явно шефа на БКС в град Хисаря не може или не желае да си върши работата!

                                               Image title

Нищо не се променя в чистотата, само илюзия за почистване! Навярно гражданите сами трябва да свършат работата на шефа на БКС!

Днес 30 ноември градът е непочистен – листа и какво ли не в централната част на Хисаря! 

Външно всичко изглежда добре, само около Момина баня е пълно с листа и отпадъци!                                                                 

                                                                                                                      Тракийски свят 

Предишна статия

Коментар от наш читател или как бихме желали да работи новото ръководство в Хисаря!

Следваща статия

НАМЕРЕНИЯ И ВИЖДАНИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ХИСАРЯ/продължение/.

Други интересни