Тони Илиева – заместник кмет на община Хисаря

Автор: Няма коментари Сподели:

Още на 8 ноември 2015 година в рубриката „Говори се , че…., ние ви съобщихме, че заместник- кмет на общината ще бъде Тони Илиева. Тогава в коментарите вие ни упрекнахте, че нищо не знаем, че информацията ни е грешна, че тя ще е главен финансист и какво ли не още изписахте. 

Оказа се, че няма грешка в нашата информация и Тони Илиева, която беше номер 4 в листата за съветници на ПП Партия на зелените, е вече заместник- кмет на община Хисаря. 

Да бъдеш главен одитор на Южна България и да станеш заместник- кмет на една община, за която се говорят толкова неща, свързани с корупция, незаконни докладни, грешни решения на съветниците и т. н., не е много приятно за грешилите. 

Защото това означава, че бившият главен одитор знае всичко, свързано с парите от местните приходи, от държавния бюджет, от Европейските проекти. Как ще се използват те през този мандат? Ще помогне ли Тони Илиева на инж. Дойкова за честно управление? Предстои да видим. 

Също така на 8 ноември в същата рубрика ви писахме, че един от кандидатите за председател на Общинския съвет ще е Гатьо Султанов. Дори ви казахме кои съветници и от кои партии ще гласуват за него. 

Пак не повярвахте и коментирахте какво ли не. На 9 ноември стана ясно, че ние сме прави. Колкото до това, че някои коментатори предлагат със седем гласа да се избере Пенчо Шапков за председател на Общинския съвет, това не може да стане. Нужни са девет гласа. 

Като не гласуват и следващия път – на 17 ноември, социалистите спъват работата на общината. Защото съветниците не могат да вземат решения по предложенията на кмета. 

А идва краят на годината и трябва бюджет да се прави за 2016 година. И още много други общински дела. 

Тракийски свят

Предишна статия

Помолихме нашите читатели, но някои от тях продължават!

Следваща статия

Депутатите си вдигнаха заплатите!

Други интересни