Разпределението на ролите в община Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

                              Г  О  В  О  Р  И    С  Е ,  Ч  Е…………………

    Говори се, че инж. Пенка Дойкова – кмет на община Хисаря ще назначи за заместник- кмет Тони Илиева. Тони Илиева е икономист и главен одитор за Южна България. От щаба на Партия на зелените заявили, че това е най- доброто съчетание – кмет- инженер и заместник- кмет – икономист, за да може да управлява парите.

     Говори се, че  председателят на Националния съвет на БСП – Михаил Миков все още поддържал връзка  с Пено Бойновски – бивш лидер на БСП, в което няма нищо лошо. Лошото е във факта, че  не знаел, че Пенчо Шапков е новият председател на организацията на БСП в общината.

     Говори се, че от „Позитано” – 20 в София , където е централата на БСП,  в неделя пристигнал пратеник на г-н Миков, за да разговаря с лидера на БСП в Хисаря и не само с него, за  да чуе каква е тактиката на социалистите, преди първото заседание на Общинския съвет на 9 ноември 2015 година.

     Говори се, че съветници на ГЕРБ и „Коалиция за Хисаря” не са си взели и грам поука от разкритията, които излязоха в средствата за масова информация и ден през ден си пият кафето с членове на БСП в хотела на Куковски и Гавраилов.

     Говори се, че единият съветник, който ще бъде предложен за председател на Общинския съвет на 9 ноември,  ще е председателят на Местна коалиция „Промяна” – Гатьо Султанов. Той има смелостта между първи и втори тур на изборите да заяви, че подкрепя инж. Дойкова. Говори се още, че за него ще гласуват съветниците от ПП Партия на зелените, неговите съветници и съветника на Националния фронт за спасение на България. От къде ще дойдат останалите  три гласа, за да станат  девет, ще се разбере след срещата на пратеника на „Позитано”- 20 със социалистите, които могат да решат да се оттеглят вече от онези, които се облагодетелстваха лично от миналата власт.

     Говори се, че на сегашния секретар на общината никак не му се искало  да се оттегли от властта. Трябва да е разочарована и дамата, много близка до Ганева, която искаше да става секретар на общината. Няма да е тя.

                                            Тракийски свят

Предишна статия

КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО!

Следваща статия

Годжи бери – екзотичното азиатско растение с малки червени плодове намира все повече привърженици в България.

Други интересни