Две от 4 неразделни приятелки оцеляват от ужаса на А321 по каприза на съдбатa.

Автор: Няма коментари Сподели:

Четирите момичета винаги си почивали заедно и работили заедно. На шега ги наричали „неуловимата четворка” – Юля, Ира, Лолита и Вика. Дали това било пръстът на съдбата или най-обикновено стечение на обстоятелствата, но в последния момент едната от приятелките – Лолита, се отказала от пътуването на Шарм-еш-Шейх. Вика също не могла да замине, тъй като мъжът й не я пуснал.А сега, докато разглеждат общите си снимки, приятелките се обвиняват, че може би трябвало да разубедят другите си две неразделни приятелки. Юля много се страхувала да лети със самолет. Всеки път за нея това било голям стрес. А Ира, която всички възприемали като сериозен човек (все пак работела като инженер в „Роскосмос”), няколко дни преди трагедията станала много сантиментална, най-неочаквано се обяснила в любов на приятелите си в социалните мрежи и благодарила на живота за това, че има наистина близки хора.

Виктория Степановна, която е приятелка на загиналата в катастрофата Ирина Соколова, казва: 

„Много е тежко да изгубиш близък човек. Това е като ярък взрив в живота ми. Кратък, но много ярък. Такова нещо не се забравя.”

През първата нощ след катастрофата на руския самолет над Египет близките на загиналите се обвиняват, че са ги пуснали да пътуват с този полет, а други се събират на групи и се опитват да преживеят заедно тези най-страшни часове, разказва НТВ.

Да се молят е единственото, което вече остава на приятелите и на роднините на Анна Тишинска. Те до последния момент вярвали, че момичето не се е качило в самолета, че е закъсняло за полета, пък дори и да е успяло да отиде навреме, е оцеляло, тъй като било късметлийка. Тя много пътувала със самолети, тъй като не можела да живее без пътешествия и непрекъснато бързала за някъде. „Изглежда не напразно”, мислят си сега близките й. За 27 години Анна успяла да направи много неща, но най-голямата й мечта – да има син, тъй и не се сбъднала. Самолетната катастрофа й сложила кръст.

http://www.blitz.bg/

Предишна статия

Русия получи технологии от други цивилизации! /на руски език – видео/

Следваща статия

РАЗСЛЕДВАНЕ на ПИК на вниманието на ЦАЦАРОВ! Вижте къде потънаха 15 милиона на плевенчани от аферите на тандема Зеленогорски – Спартански!

Други интересни