Как раздават язовири в община Хисаря!!! Хората говорят!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

                                                                        В. Иванов

Има жестоко настъпени щом се започна с платените коментатори и жестоките нападки. Всички разбираме много добре каква мафия са управляващите и сега треперят някой да не им обърка сметките. 

Останете със здраве!


Image title


                                                     От член на сдружението


Списъкът на земеделците,които се изхранват с ниви и лозя започва с :

1 Петко Нейчев – фалшиви договори за наем на лозя, който намира винаги причина да не плати рента на хората.

2 Коста Дурев-2декара чушки,бивш председател на Сдружение за напояване – Старосел, изразходил вода, колкото калинките не можаха да изразходят за 20 000 декара и завършва с тях.

Image title

                                                        Ненко Костов


Господин СЕЛЯНИН пиша ви името с главни букви, защото няма нищо срамно човек от село да се нарече селянин, в крайна сметка всички сме селяни. Дори и аз съм от село. 

Добре е обаче да си слагаме имената, когато коментираме и хвърляме обиди, закани, проповядваме.

Ненко Костов никога не е бил плъх, и няма от какво да се крие. Затова всяка вечер съм с микрофона без лист между хората и сред тях. Всичко се вижда.

Получих от общината един празен язовир, изпокъсани канали, изпочупени кранове, които вие не можахте да оправите 3 години. Възстанових всичко за моя сметка, похарчих сума ти пари, напълних язовира с вода, бях добър стопанин на общинския имот 8 години,плащах без закъснение наемите на общината. Ходих денонощно по канали и кранове.Бях първия и единствен, който плати 700 лева на сдружението, хващах “селяни”да чупят каналите и крановете, снимах ги, молех се на селския кмет – Господин ЖУТЕВ да ги накаже и да ги спре. Той се страхуваше и ми казваше, че идат избори и не може.

И…..когато всичко заработи, идват хиените, както по горе съм писал.

АЗ мога и заставам зад думите си, изписвам и името си. Но вие, който ползвате, имената: Старосел, Гражданин, Прокурор, селянин – най ви подхожда последното име само, че в кавички и с малки букви.

Image title

                                                                   Житница


Този язовир сме го гледали с баща ми преди 8-9 години, просто тъжна картинка, вода имаше тогава един декар, няма канали, счупени кранове, трябваха много пари и не се знаеше дали въобще ще го напълним някога.

Респект на Ненко, че се зае и оправи всичко сам, колко пари е хвърлил не ми се мисли. А за водата много ясно, че ще я пусне, как да излови рибата или да ви подари и 10 тона риба накрая.

Ненко, успех ти желая.


Image title


                                                             Йоан

Защо Вуте да има два вола, рекъл Нане, по – добре аз да нямам нито един! Здраве и късмет на всички, превърнахте цветущата България за 25 години в пустиня! Къде беше Румъния тогава и къде сме ние сега? Срамота, българи! Интелект – нула, борба за власт! Вземате я властта, и вече 25 години не знаете какво да правите с нея! Празни села, затворени училища, всички дружно да си ходим, но къде ще отидем с този манталитет и чудеса от наглост и не професионализъм! Имайте капка съвест, и вижте какво се случва в милото ни Отечество!!! 

Успех!Image title                                                      Оракула от Делфи


Кмете , помниш ли, от кой колко пари си взел , и на кой си се отчел, за благото на Старосел. 

Дали парите дадени на теб, достигнаха навред, Староселци футбол да играят, та от футбол да се замаят. Кой парите им прибра, в личната хазна . 

“Този който те издигна, той ще те свали”.

Това са само част от коментарите…

Image title

Предишна статия

Национален Фронт за Спасение на България

Следваща статия

Оракула от Делфи коментира! ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ!

Други интересни