Ненко Костов – Човекът, който ще промени Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

                 ЧИСЛОТО НА ОТЛИЧНИЦИТЕ

    Той е познат на всички. Заради скандалите около него, заради протестите му за строежа край Черничево, заради това, че е с бунтарски дух. Той е инж. НЕНКО КОСТОВ – кандидат за съветник от Националния фронт за спасение на България. Неговият номер в бюлетината е шест.

     Защо трябва да отбележите  номер шест в бюлетината на Национален фронт за спасение – партия, която е с номер 18, именно инж. НЕНКО КОСТОВ от  списъка на съветниците? Защото ще имате в Общинския съвет едно ново лице. 

Ще влезе там един човек, който има чувство за справедливост, който уважава законите, който иска решенията на съветниците да не бъдат против законите, който иска местна власт с достоен кмет, с честен кмет, с кмет, който да не краде нито от държавните, нито от общинските , нито от европейските пари.

    Инж. Ненко Костов е човекът , който няма да позволи да се вземат решения на Общинския съвет като решение № 332 от 2013 година. Той е човекът, който няма да позволи на служителите да работят против волята си в услуга на някои общински съветници. Той е човекът, който няма да позволи да ви крадат улицата. 

Той е човекът, който няма да позволи да построят екарисаж до дома ви. Той е човекът, който няма да позволи, когато има разрешително да се построят четири етажа, да се построят осем етажа. 

Той е човекът, който няма да позволи на БКС да направи частен паркинг до хотел „Централ.” Той изкарва всичко с труда си, дава хляб на хората, не участва в нечестни сделки, не прави коалиция с мошеници, защитава интересите на населението.

     Точно затова той не е обичан от тези, които правят необичайни коалиции, които се сдружават с противници, които забравят идеите си от предизборната подготовка и с тънки сметки се съюзяват,  за да имат цялата власт. 

Това им дава възможност да участват в търгове и конкурси, някои от които са предварително нагласени. Ето това не иска инж. Ненко Костов. 

 Той ще е човекът в Общинския съвет, който ще се вдигне, за да спре действията им. Той е човекът, който иска проверка на решенията на Общинския съвет, някои от които са против закона.

     Националният фронт за спасение на България е партия за защита на интересите на хората. Ако отбележите номер 18, и след това от листата на съветниците номер шест, вие няма да сгрешите. 

Вие ще вкарате в Общинския съвет  един мъж, който с бунтарския си дух ще направи така, че да работи във ваша полза.

      Шест е числото на отличниците. Той е бил отличник в училищата, в които е учил. Направете го и сега такъв! Дайте му шанс, той е различен, той е необичаен, той е истински българин, патриот и жител на Хисаря. 

Инж. Ненко Костов иска вашето доверие, за да ви се отплати десетократно. Отбележете номер шест  от листата за съветници на Националния фронт за спасение на България. Но преди това отбележете номер 18 за партията, която той представлява.

     Остават няколко дни до изборите за местна власт. Идва 25 октомври 2015 година.  Това е вашата възможност да излезете да гласувате, да предпочетете Националния фронт за спасение на България и  от листата на съветниците номер шест – номера на инж. НЕНКО КОСТОВ.

    

                                 

                                                    Тракийски свят

        Image title

Предишна статия

ЗЛАТНИ ФИЛМИ!

Следваща статия

Опасни връзки (На руски език)

Други интересни