Предизборен вестник пуснаха от П.П. Партия на зелените!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                          НОВ ВЕСТНИК

   Предизборен вестник пуснаха от П.П. Партия на зелените. В него има информация за кандидатката за кмет – инж. Пенка Дойкова, обръщение към населението, цялата предизборна програма на партията с най – големи подробности, анкета с жителка на града, интервю с инж. Георги Пирянков, който отговаря защо поддържа инж. Пенка Дойкова. Инж. Вълко Макавеев пише за качествата на инж. Дойкова. Има и график къде и кога ще бъдат предизборните събрания  по селата на общината.

     Вестникът се разпространява из града и селата, но може да се намери и в клуба на Партия на зелените, който е на ул. „Христо Ботев” № 20 в град Хисаря. Това е сладкарницата на ресторант „Орфей”. Там можете да зададете вашите въпорси,  да изкажете мнения и становища, да поставите проблемите на вашата улица, на вашия град или село. В клуба винаги има хора, които могат да ви посрещнат и да дискутират с вас.

    На 8 октомври 2015 година кандидатът за кмет от Партия на зелените – инж. Пенка Дойкова и  кандидатите за общински съветници ще бъдат в село Михилци. Предизборното събрание започва в 18 часа и 30 минути.

                                                                                          Тракийски свят

Предишна статия

Винарска изба – Старосел!

Следваща статия

Военна сводка: Русия показа масирани удари с високоточни крилати ракети по обекти на терористите (ВИДЕО) От акваторията на Каспийско море са изстреляни 26 ракети и са поразени 11 цели.

Други интересни