КАК БЪЛХИТЕ, ПОЛАЗИЛИ ОБЩИНА ХИСАРЯ, СТАНАХА НАДУТИ КЪРЛЕЖИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

КАК БЪЛХИТЕ, ПОЛАЗИЛИ ОБЩИНА ХИСАРЯ,  СТАНАХА НАДУТИ КЪРЛЕЖИ

     Уважаеми читатели, под тази рубрика в бъдеще ще прочетете  как някои   хора, берачи на портокали в Гърция , станаха“ селски феодали“,  които вече имат апетит да управляват по-умните от тях хора  с чужди и крадени европейски  пари.

Разбира се“ бълхите“ в община Хисаря няма да бъдат назовани по име,  за да спазим изборния

регламент, но вие ще се досетите,  защото сме малък град и всеки знае,  че “на свинче звънче не прилича”.

    Бълхите, станали кърлежи , са измислили схема да не плащат  рента на хората, които са им дали земята за ползване. По този начин  ги заробват с години наред, без клауза в договора за повишаване на рентата за напред в годините.

Те изнудват собственика на земята да подпише договор за още 5-10 години, иначе няма да му платят рентата, която той има да взема.

Често се ползва кмета на селото да убеждава,    че друг вариант няма,  но това съвсем не е така.

Също така селският  кмет  се използва да завери договорите,  за да не носят „феодалчетата“ отговорност. Какво ви съветваме?

1. Пазете се от тези заверки , те трябва да са само пред законен нотариус!

2. Никога не подписвайте договор,  ако не сте сигурни какво пише вътре!

3.  Нека вашият  договор бъде на отделен лист и условията да са вписани в договора.

4.  Договарянето на  уста „не е предмет на защита”   при нужда от адвокат.

5. Проверете колко са вашите площи черна земя и бяла земя –  няма черна,  няма бяла. Рентата е еднаква за всичките земи , защото те се сеят с различни култури и някои от вашите земи може да не бъдат засяти в продължение на 5 години,  но субсидиите „феодалчето”  си ги прибира.

6. Повечето от селските кметове са на заплата при „феодалчетата”  и вие трябва да бъдете нащрек какво ви говорят , когато става въпрос за договори и земята ви. Случва се кметът да изпадне в неадекватно състояние или да почине, тогава може да се окаже, че вашата земя не е ваша, а чужда. Има много такива случаи,  за които се водят дела. Това е новата схема за забогатяване  във “Феодална България”.

     Уважаеми читатели ,ако имате такъв случай, обадете се, преди да решите да подновите  договора си. Ние  ще ви осигурим безплатно адвокат да защити вашите права  и искания.

Запомнете,  че 100 кг. жито е минималната рента. Ваше право е да си искате полагаемото!

Вие не трябва да бъдете третирани като феодално закрепостени селяни,  без правото на мнение.  

Вие определяте цената,  не “селският  феодал”, защото  земята е ваша собственост.

Ако имате нужда от помощ  и   проблеми от този  характер, обадете се на телефон:   0888 20 41 89

Търсете Коста Стаменов!

Ние разполагаме с  възможност да ви помогнем с  адвокат безплатно и вие да си получите рентата и ако искате и  да смените наемателя  срещу по – добри  условия.

Това е моята помощ за вас, които страдате от този вид  измами.

      По – нататък  ще ви кажем как да станете сами земеделци и да получавате не рента,  а част от печалбата, която е два пъти по –  висока от  това, което получавате сега.

    Вие, които сте в чужбина, а имате земя  и не можете да оправите нещата си, ние ще ви помогнем , като ни се обадите чрез сайта ни : www.trakiaworld.com – на български език Тракийски свят. Ако ние получим пълномощно от вас, също ще ви помогнем за проблеми от горе посочения характер.

      Добре е в структурата на община Хисаря да има служител, който да оправя проблемите на българи в чужбина за сметка на общината, защото ние, които живеем в чужбина,  сме най-големият  инвеститор в Република България и тя трябва да ни носи на ръце. Ако  чакаме, земята ни ще бъде окрадена от кърлежите. Като човек, живеещ в Швеция от 1979 година, добре съм запознат с живота в чужбина, преминал съм всички стъпала на живота зад граница, и съм може  би  един от  малкото, който е  инвестирал в човешки ресурс   в община Хисаря от 1991 година насам.

                                                   КОСТА СТАМЕНОВ ФЪРКОВ

Предишна статия

Юношески отбор по футбол “ХИСАРЯ 2015”.

Следваща статия

НЕ ОБИЧАМ ГАНКИНО ХОРО!

Други интересни