Страшно разкритие: “Ислямска държава” готви “ядрено цунами”!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ислямска държава” готви „ядрено цунами”, което да убие стотици милиони хора по цял свят. Това твърди немският журналист Юрген Тоденхофер, цитиран от британското издание „Дейли Експрес”. 75-годишният германец, бивш депутат от партията на Ангела Меркел, е единственият репортер, успял да се внедри в терористичната групировка и да се измъкне жив.Тоденхофер прекарал 10 дни сред бойците на ИД и бил придружаван от един от най-свирепите палачи – Джихадиста Джон. Според експерти немецът бил допуснат толкова близо заради славата си на отявлен критик на политиката на САЩ спрямо Ирак и Афганистан.

„Западът сериозно подценява силата на „Ислямска държава”, твърди Тоденхофер в книгата, която написал след опасния си експеримент. Синът му, който го придружавал по време на „мисията”, дори заснел видеоматериали. „Хората там живеят в бараки, в къщи, полуразрушени от бомбени атаки. Аз спях на пода или в най-добрия случай върху пластмасов „матрак” – разказва журналистът.

Той обяснява, че в момента джихадистите контролират територия по-голяма от Великобритания. „Всеки ден стотици доброволци от цял свят се вливат в редиците им”, пише още Тоденхофер. Той казва, че обезглавяването на пленници било стратегия, целяща да всява страх и ужас сред враговете на групировката.

„Не виждам кой би могъл да спре „Ислямска държава”, освен арабите” – заключва Тоденхофер. /БЛИЦ

Предишна статия

Пентагонът се бои Ирак да не сподели секретни данни с Русия и Иран!

Следваща статия

Руската федерация одобри използването на въоръжени сили срещу Ислямска държава

Други интересни