Шефовете на полицията в Асеновград и Първомай са били арестувани!

Автор: Няма коментари Сподели:

По време на акция на МВР срещу организирана престъпна група на територията на Асеновград и Първомай са били задържани началниците на полицейските управления в двата града.

Пред “Дневник” от полицията потвърдиха за провеждането на акцията и че има задържани.

Операцията е под ръководството и наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив, съобщиха от прокуратурата.  За 24 часа по Закона за МВР са задържани началниците на РУП-Асеновград и на РУП-Първомай.

По случаите се водят две отделни досъдебни производства за длъжностни престъпления и престъпления против правосъдието. Разследва се евентуален корупционен мотив. Двете досъдебни производства не са свързани помежду си.

Подробности за операцията ще бъдат изнесени утре, 17 септември 2015 г.,  на пресконференция в Пловдив

По информация на БНР става дума за операция на дирекция “Вътрешна сигурност”, при която са задържани Васил Налбантов и Димчо Темелков, началниците на полицейските управления в Асеновград и Първомай.

Все още не можем да кажем нищо по повод информацията за арестуваните шефове на РУП – Асеновград, и РУП – Първомай. Работим. Това каза пред “24 часа” директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Христо Разсолков.

Окръжният прокурор Румен Попов нито е потвърдил, нито е отрекъл информацията. Краткият му коментар е бил единствено “работим”.

http://www.dnevnik.bg/

Предишна статия

Микрочип във всеки от нас!

Следваща статия

Какво се случи с делата срещу Цветан Цветанов?

Други интересни