РАЗЛИЧЕТЕ ИСТИНАТА ОТ ФАНТАЗИЯТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

                        РАЗЛИЧЕТЕ ИСТИНАТА ОТ ФАНТАЗИЯТА!

    

Преди много години един авантюрист в Швеция си сковал  на брега на морето  една колиба, подобна на тези, които ние ковяхме,  когато бяхме 10 – 12 годишни и си играехме в тях. За нас  – децата беше тогава поле за изява.

Та да се върнем на думата. Този авантюрист се нарича Ларс Вилкс и му е наредено да бутне колибата,  която е сковал близо до град Малмю в южна Швеция.

    След доста дълъг спор с властите в Швеция , този творец на колиби се самопровъзгласява за собственик на колибата и  не само това. Той дори си създава виртуална държава, разбира се ,че е без съгласието на властите в Шведската монархия,  което е незаконно. Дори си прави сайт,  в който се обявява за независима държава в Кралство  Швеция.

    Много бедни хора по света се хващат на този трик и  си мислят, че има такава законна държава. В действителност  дори и се записват като граждани на същата.  Собственикът  на държавата – сайт , която се казва Ладония , дори кани всеки,  който иска,  да стане гражданин на държавата блъф.  Да се запише чрез сайта му..

     Дори се провъзгласява за монарх и си въобразява, че  е крал,  а гаджето му кралица. В най-дивата му фантазия е провъзгласил и дипломати в чудновати украски,  та дори и парламент.

Искам да информирам читателите, че такава държава няма, така както няма държава“ Хисаря“.

Казвам го поради слуховете,  които се разпространяват  в България, че можеш да станеш гражданин на тази държава, като подадеш заявление по интернет.

Най-много желаещи да станат граждани на държавата  Ладония били пакистанци  и индийци, както  и техни комшии.

    В най-скоро време,  ако не ги спрем, очакваме  някои “калинки” да искат да направят  Хисаря независима държава  с премиер, депутати, земеделско министерство,  икономическа полиция и контраразузнаване. След  като имат  собствена община,  защо  да нямат  и собствена държава?

Жителите  на държавата ”Хисаря”  може да са от Бангладеш. Те ще работят за по 2 долара на ден.

                                                                                                     

                                                                                            Коста Стаменов Фърков

Предишна статия

800 мигранти тръгнали пеша от Истанбул към границата ни

Следваща статия

ДВАДЕСЕТ РЕШЕНИЯ В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА РЕГИСТРАЦИЯТА!

Други интересни