Служба “ЧИСТОТА” в Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                         Image title                                                                          ЧИСТ ЛИ Е КУРОРТНИЯ ГРАД?        

     

 Какво става с общинското ръководство в Хисаря? Заместник- кметът си изживява последните дни на управляващ и се готви да замести кметицата, когато тя излезе в отпуск за предизборна агитация. Кметицата крои планове  и се готви за втори мандат. Секретарят тича насам- натам, защото е пряк отговорник за изборите на 25 октомври 2015 година. На бюрото има папка с всички решения на Централната избирателна комисия, с които той трябва да се съобразява и да прилага.

     А къде са хората, които трябва да се грижат за чистотата на града? Не стига, че парковете се поливат с вода от язовира, която мирише на лошо, ами казаните са препълнени, а около контейнерите е пълно с боклуци. Мине сметосъбирачната машина, вдигне контейнерите, а това, което са изхвърляли гражданите около контейнерите, остава. Вижте тези снимки! Вижте улиците, на които са заснети!

    Хайде, ръководители и работници от чистотата и озеленяването, раздвижете се! Или чакате да наближат изборите и тогава да се разтичате, за да направите реклама на сегашния кмет?

Мислите, че това не е истина???

Не слагаме много снимки, за да изчакаме служба “Чистота” да си свърши работата!

Здраве да е!

                                                                                             Тракийски свят.

Предишна статия

КАК ЖИВЕЕ БЪЛГАРИНА ДНЕС или най – богатите в България

Следваща статия

“Петзвездното” бягство от Сирия в Швеция.

Други интересни