Избори в Хисаря 2015.

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                   РОЛИТЕ СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ

   

  Както стана известно щяло да има кандидат – кмет от партия „Нова алтернатива” с председател бившия военен министър – Николай Цонев. Тази партия изповядва патриотичен либерализъм и е насочена към хората с малък и среден бизнес. За най- важния противник Николай Цонев смята ГЕРБ. И сега става много интересно. ГЕРБ издигна за кмет в община Хисаря -Ганева / според Карлово онлайн/. „Нова алтернатива” издига Илия Жилов / според наш източник /. И как ще се държат двамата кандидат- кметове, когато Цонев не иска Борисов.? Но на местна почва какви неща могат да станат, знае се само след като минат изборите.

    Иван Иванов, който според дописничката на карловския сайт  един ден е представен от Български демократичен център, а на другия ден от Българския патриотичен център, а на третия отново от Българския демократичен център, не тичал само в своята писта. За кого тича? Ще разберете след 25 октомври.

    Гатьо Султанов си има свои  намерения и стои далече от тънките сметки на различните партии.

    Един от кандидатите пък вече няколко пъти се опитва да седне на кметския стол безуспешно.

     Димитър Кацарски си има своя червена пътека, която един път в годината го извежда на Бузлуджа. Но кой е първи в листата му? Ами председателят на Общинския съвет на БСП – Пенчо Шапков. И ако върнем събитията назад и си спомним как кметицата в община Хисаря беше от десните, а председател на Общинския съвет беше ляв,  нали пък Шапков не се готви за председател на Общинския съвет?

        Остава най- важният кандидат – почтен, възпитан, компетентен, образован, познаващ общинската администрация, експерт в европейските проекти, бил във властта… Кой е той? Ще разберете следващата седмица.

                                                                               ТРАКИЙСКИ  СВЯТ

Предишна статия

Затварят пътища – мащабно военно учение.

Следваща статия

Големи трудности за световните фондови борси заради кризата в Китай

Други интересни