Първанов подозира БСП за атаката срещу сина си.

Автор: Няма коментари Сподели:

Посоката на предишните две кампании на “Позитано” не беше за подобряване на ситуацията на левицата, а срещу АБВ. Това каза президентът (2002-2012) Георги Първанов. “Аз бих поставил в тази графа атаката срещу моето семейство, която върви в последните три седмици”, допълни той.

По думите му скандалът, който се оформи около това, че синът му притежава хотел, е фарс. “Всичко е един фарс и това стана ясно, когато се включиха Бареков и Яне Янев”, каза още лидерът на АБВ. И допълни: “Не почваме ли зле тази предизборна кампания. Като един тежък сблъсък на черния пиар”. Първанов настоя за създаването на комисия, която да провери кой се е облагодетелствал от “Южен поток”.

И отбеляза, че би следвало неин председател да стане представител на Реформаторския блок. По думите му отношенията между България и Русия “не би трябвало да са зависими от конюнктурата”. “Приемам с удовлетворение казаното от президента Путин”, каза още Първанов по повод на изявлението на руския президент преди дни за “Южен поток”.

Копирано от standartnews.com

Предишна статия

Русия готви рестарт на “Южен поток”.

Следваща статия

Троянски кон ще атакува банките у нас.

Други интересни