Възможностите на нашия организъм.

Автор: Няма коментари Сподели:

©

Индиец твърди, че не е ял и пил нищо в продължение на 75 години! Прахлад Яни е 83-годишен старец, който живее в пещера без никакъв вид храна или вода. Г-н Яни твърди, че е напуснал дома си на 7 години, за да търси духовната мистерия, с която е бил благословен от 3 индуистки богини. Историята по собствените му думи: 

“Три богини ми се явиха и ми заповядаха да ги следвам. Кали, Лакшми и Сарасвати. Съгласих се и попитах: “Какво ще кажете за моята храна?” Те сложиха пръст на устните ми и казаха: “Не е нужно да се притесняваш за храната”. Бях на 7 години, и от този ден спрях да ям и да пия.” 

Проект Like Finance

Твърденията му са научно изследвани от екип от 30 специалисти чрез различни тестове в болница. Сложили го под 24-часово наблюдение пред камери и установили, че той не е приемал никакъв вид храна или вода през последните 15 дни. 

Проект Like Finance

“Ние вярваме, че състоянието на Прахлад Яни е в резултат на медитация и мощна йога в напълно естествена среда.”, съобщава неврологът д-р Судхир Шах. 

Проект Like Finance

Лекарите в Индия смятат, че това явление е свързано с Амрита чакра (третото око). Епифизата е възприемана като връзката на човешкото тяло с по-дълбоки сфери на мисълта, или като прозорец към други измерени. Чpeз пpoчиcтвaнe нa eпифизaтa и чpeз дyxoвни пpaĸтиĸи ĸaтo мeдитaция и визyaлизaция мoжe дa ce пocтигнe пpocвeтлeниe, яcнoвидcĸи възпpиятия и пo-виcoĸи cъcтoяния нa cъзнaниeтo. Ведите казват, че е в състояние да произведе божествен нектар, който поддържа живота. 

Проект Like Finance

Практиките на Прахлад Яни са трансформирали биологичното функциониране на тялото, което вече не се нуждае от храна и вода. Нещо повече, мозъкът му наподобява този на 25-годишен мъж.


Проект Like Finance

                                              Read more: http://news.plovdiv24.bg/568595.html#ixzz3gth6U3MJ

Предишна статия

Полицията в Хисаря.

Следваща статия

Красива и щастлива.

Други интересни