Хороскоп за ТЕЛЕЦ (Юли)

Автор: Няма коментари Сподели:

Предстоят ви моменти на сериозен размисъл и за вземане на конкретни решения. Преди всичко тези решения ще имат връзка със семейството ви и в този смисъл те не трябва да са еднолични действия. Разговаряйте и търсете най-доброто за всички ви.

Предстоят важни събития свързани с човек Везни, Водолей или Близнаци.
Неприятности около документ или информация свързана със съдебно дело или юридически казус. Ако сте ангажирани с подобно действие, бъдете предпазливи, ако трябва и мнителни на моменти.

Изненада свързана с пътуване. Може неочаквано да тръгнете на път, някой неочаквано да дойде в дома ви и др. 
Събитие свързано с близки хора, които са надалеч от вас. Най-вероятно това ще има връзка с човек Козирог, Телец или Дева.
Внимавайте с покупките на промоция, с всичко което ви се дава с някаква изгода за вас, отстъпка или като награда. Предстои ви разочарование, сами на себе си да се ядосате за нещо. Особено неприятно ще се получи ако покупката, която правите е за подарък на някой друг, по важен повод.
Посещение от страна на приятели, които ще дойдат разтревожени, разплакани, заради неприятен инцидент или събитие в тяхното семейство. Ще бъдете потърсени за спешна помощ, подкрепа или съдействие.

По-сложни могат да се окажат ваши лични или романтични отношения с човек Лъв, Стрелец или Овен. Това не означава, че предстоят емоционални бури. Просто ситуацията ще е по-деликатна и ще изиска повече такт и дипломатичност от двете страни за да бъде разрешена и преодоляна.

Предишна статия

Хороскоп за БЛИЗНАЦИ (Юли)

Следваща статия

Хороскоп за ОВЕН (Юли)

Други интересни