Хороскоп за БЛИЗНАЦИ (Юли)

Автор: Няма коментари Сподели:

Юли ще ви донесе изненада, която ще има някаква връзка с мъж над 35 годишна възраст. Дали ще сте имали предчувствие, очакване, че нещо подобно може да ви се случи е трудно да се каже. Но определено това събитие ще рефлектира върху живота ви.

Събиране в семейна среда, с роднини. В повечето случаи вие ще им гостувате или ще бъдете канени от тяхна страна на различни места и по различни поводи.
Среща с роднина, с когото не сте се виждали дълго време.

Може да ви разстрои една новина или телефонен разговор. Неприятностите, за които ще бъдете информирани ще усложнят някои ваши планове или очаквания. Но тези събития няма да рефлектират само върху вашия живот, но и върху живота на други ваши близки хора.

Ще следите една сложна ситуация в живота на приятел/приятели.

Притеснение или напрежение около пътуване или събитие в живота на човек Телец, Дева или Козирог. Тази личност е възможно да живее на разстояние от вас.

Труден разговор с човек Лъв, Стрелец или Овен, който ще има връзка с предстоящо пътуване.

Младите мъже Близнаци ще имат много добри шансове за успехи в изпити, интервю за работа, нова кариера или бизнес и др. Възможно е да се окажете раздвоени между повече от едно предложение или възможности.

Събиране с приятели, където ще имате поводи за много положителни емоции. Може да си размените подаръци или повода за събирането да е една голяма придобивка.

Предишна статия

Хороскоп за РАК (Юли)

Следваща статия

Хороскоп за ТЕЛЕЦ (Юли)

Други интересни