Хороскоп за ЛЪВ (Юли)

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди всичко сега ще трябва да преодолеете, да намерите начин да се справите с неприятностите или деликатните отношения, които имате с жена. 
Тя вероятно е ваша роднина или жена с висок пост там където работите, представител на организация или институция.
Лесно ще ви нараняват думи, коментари, постъпки на хора родени под знака Водолей, Везни или Близнаци, а всъщност нищо задкулисно няма зад техните действия. Може да влезете в конфликт с някой друг заради такава личност.


През юли могат да се очакват 
пари в дома ви от млада жена, от дъщеря или внучка или заради тях, като издръжка, стипендия и др.
Благоприятен във финансово отношение месец за жените до 35 години.
Събиране свързано с жена (рожден ден, годеж, сватба, юбилей) ще е причина за разход, но не толкова като подарък, а някакъв друг специален жест или изненада.
Ще ви се наложи да обърнете внимание и на здравето си поради леко здравословно неразположение през което ще ви се наложи да преминете. Ще е знак да вземете мерки и да се потърси лекарска консултация.


През юли може да имате бизнес/професионални или съдебни/юридически отношения от финансов характер с хора родени под знака Козирог, Телец или Дева. Възможно е сключване на договор, споразумение или други документи с тях.
Ще следите и ще обсъждате важни или интересни, куриозни събития от любовния/интимния живот на един млад мъж от семейното ви или приятелско обкръжение.

Предишна статия

Хороскоп за ДЕВА (Юли)

Следваща статия

Хороскоп за РАК (Юли)

Други интересни