Хороскоп за ДЕВА (Юли)

Автор: Няма коментари Сподели:

През този месец могат приятно да ви изненадат събития или действия спрямо вас от страна на мъж, който може да е ваш роднина, приятел, началник и др. 
Може да получите предложение, помощ, да ви зарадват с жест или признателност за свършена от вас работа и др.
Юли ще е особено ползотворен месец за мъжете над 35 години, които ще поддържат добра физическа и емоционална форма и няма да пропуснат нито една възможност за крачка напред.
Изненада в работата/бизнеса ви или предложение за нова работа/бизнес/дейност, което ще дойде от страна на човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби.
Повод за радост в дома ви ще бъде дете или внуче, млад човек от фамилията ви. Възможно е гостуване в дома ви или организиране на специално тържество.
Загуба или инцидент от битов/имуществен характер в дома на ваши приятели или съседи. Нещо, което няма да може да бъде въстановено, ремонтирано. Ако трябва да се подмени, то ще трябва да е с нещо ново.
Грижи или събития свързани с наследствен имот/имущество.
През юли може да очаквате внезапно да ви посетят хора, разтревожени поради събитие или семейна драма в техния живот. Ще имат нужда от помощ, дори да изпитват неудобство да ви помолят за това.
Ако имате някакви специални очаквания за този месец свързани с пътуване, добре ще бъде да не се натоварвате с твърде големи надежди. Ще има 
промяна, която ще е различна за всеки от вас. Определено нещата ще са различни от това, което вие имате като идея.

Предишна статия

Хороскоп за ВЕЗНИ (Юли)

Следваща статия

Хороскоп за ЛЪВ (Юли)

Други интересни