Хороскоп за СТРЕЛЕЦ (Юли)

10 Юли, 2015
0 коментара

През този месец може да преживеете разочарование свързано с мъж от приятелското ви обкръжение. Може да получите обвинение или оплакване от негова страна, което да ви нарани емоционално.
Като цяло през юли ще се преживят някои емоционални събития с приятели, които ще ви създадат емоционален дискомфорт.
Може да имате сериозно притеснение от битов или имотен характер. Каквото и да е то, напълно вероятно е да създаде спорни ситуации и конфликти по пътя към неговото разрешаване.


Много е вероятно да изтървете сега един свой шанс поради съветите на хора Телец, Козирог или Дева. Каква е причината за един такъв съвет ще се разбере по-късно във времето...
Неприятности със семейна жена, която вместа да насочи вниманието си към проблемите в собственото си семейство, създава напрежение с "намесата си" във вашето семейството.
Възможно е да ви се наложи да окажете помощ на майка, баба или по-голяма сестра.
Разходи свързани с пътуване, което може да не е по приятен повод (почивка), а по-скоро по работа, с някаква определена цел, за да се разреши някакъв проблем и др.
При младите представители на знака е 
вероятна нова любов или узаконяване на вече създадена връзка. При първия случай нещата може да се получат благодарение "намесата" на приятел. 

ЕТИКЕТИ: 2015; стрелец; юли;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.