Хороскоп за СТРЕЛЕЦ (Юли)

Автор: Няма коментари Сподели:

През този месец може да преживеете разочарование свързано с мъж от приятелското ви обкръжение. Може да получите обвинение или оплакване от негова страна, което да ви нарани емоционално.
Като цяло през юли ще се преживят някои емоционални събития с приятели, които ще ви създадат емоционален дискомфорт.
Може да имате сериозно притеснение от битов или имотен характер. Каквото и да е то, напълно вероятно е да създаде спорни ситуации и конфликти по пътя към неговото разрешаване.


Много е вероятно да изтървете сега един свой шанс поради съветите на хора Телец, Козирог или Дева. Каква е причината за един такъв съвет ще се разбере по-късно във времето…
Неприятности със семейна жена, която вместа да насочи вниманието си към проблемите в собственото си семейство, създава напрежение с “намесата си” във вашето семейството.
Възможно е да ви се наложи да окажете помощ на майка, баба или по-голяма сестра.
Разходи свързани с пътуване, което може да не е по приятен повод (почивка), а по-скоро по работа, с някаква определена цел, за да се разреши някакъв проблем и др.
При младите представители на знака е 
вероятна нова любов или узаконяване на вече създадена връзка. При първия случай нещата може да се получат благодарение “намесата” на приятел. 

Предишна статия

Хороскоп за КОЗИРОГ (Юли)

Следваща статия

Хороскоп за СКОРПИОН (Юли)

Други интересни