КОЙ УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ХИСАРЯ?

16 Декември, 2020
7 коментара

 Промяната в Наредбата за таксите и услугите пак раздели съветниците. 

Гатьо Султанов от Социалистическа партия „Български път“ предложи да не се приема предложението на кмета – Пенка Ганева за промилите, с които се запознахте в предишната информация. Според него времето на пандемия стопи доходите на хората и затова ще бъде добре такстата смет да бъде намалена с 0.3 промила. 

Това предложение бе подкрепено от д-р Недевски, от инж. Ненко Костов и от петимата съветници от БСП – инж. Пенка Рахова, Пенчо Шапков, Ива Вълчева, Мария Мустакова и Таня Марковска. 

Пенчо Шапков заяви за „Тракийски Cвят“, че предварително съветниците от БСП са решили, че няма да гласуват за предложението на кмета. Съветниците от ГЕРБ – инж. Бойко Гаврилов, Васил Пендев, Мариана Александрова, Виделина Попова, от Коалиция СДС / СДС, АБВ/ - инж. Найден Павлов, инж. Рангел Спасов, инж. Атанас Куковски, Борис Витев и присъединилата се към тях още от началото на мандата Даниела Пирянкова от ВМРО гласуваха против предложенито на Султанов и приеха предожнието на кмета. 

 Другото, което направи впечатление на тези съветници, които искат да има честно управление, беше, че кметът ги постави при свършен факт. Общинските пътища и канали са оценени от Областна дирекция „Земеделие“, а не от община Хисаря. 

Всеки би се запитал как областта се разпорежда с общински имоти. Но този въпрос не бе разискван на сесията, а само на заседание на комисията по устройство на територията, благоустройство, инфраструктура и околна среда, ръководена от Атанас Куковски. 

От кого се управлява община Хисаря? От девет съветници, които никога не приемат предложенията на останалите осем, макар че осемте, когато са на едно мнение, се опитват да влияят поне с изказванията си. Напразно. Никой не ги чува. 

 Оставаме ви да размислите деветимата ли дърпат конците на кмета, или кметът им се отплаща за подкрепата на изборите. 

                                                                                 Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Помня
17 Декември, 2020 | 09:20
Напиши отговор
Оценка: +10
Нали една от избраните беше казала, че не я интерисува дали нейният кандидат ще стане кмет, защото целта и е да стане съветник. Та тя ли ще мисли за бедните хора?
Анонимен
#2 от Гласувал
17 Декември, 2020 | 18:08
Напиши отговор
Оценка: +15
Нищо не питате, бе съветници.... Нито как така не могат да се изчислят плочкте, които влизат в един квадратен метър,, нито защо се подаряват компютри на детска педагогическа стая, нито кой се разпорежда с пътищата и каналите, нищо не питате. Одобрявайте, пък после защо не се усвоявали правилно парите на общината. Защо ли ви избрахме?
Анонимен
#3 от Към богатите
18 Декември, 2020 | 16:23
Напиши отговор
Оценка: +7
Преподобна Стойна казва за богаташите, които на земята ламтят за пари, че горе им дават една голяма тава със злато и им казват да ядат злато и да пият злато. за тях вода и храна няма.
Анонимен
#4 от Знаещ
18 Декември, 2020 | 18:30
Напиши отговор
Оценка: +8
Хайде чака се проверка в Прословутата Община да видим кой какви ги е вършил ха Честито !!!
Анонимен
#5 от ЦРУ
18 Декември, 2020 | 21:23
Напиши отговор
Оценка: +3
Едно Време Мутрите взеха старите Планове който са 3 на Брой на Хисаря от Пирянкова и Златната Колисница и парасенцата търсят а
Анонимен
#6 от Не знаещ
18 Декември, 2020 | 21:48
Напиши отговор
Оценка: +6
Икономическа полиция ли идва или одит?
Анонимен
#7 от сТрАнИчЕн
30 Декември, 2020 | 00:19
Напиши отговор
Оценка: +9
Спокойно дишайте граждани на Хисаря, до другите избори има още много време!!! Ще ви лъжат пак, а вие гласувайте, после като се почувствате излъгани отново ще ги псувате и пак ще гласувате за тях - малко садо-мазо, но пък те ще си купят последни модели автомобили, други не толкова нови, трети къщи, а вие гласувайте!!! На обикновените хора ще увеличим такса смет, а други няма да плащат все пак нови коли трябва да се карат, а вие гласувайте!!! Проверки, телевизии, далавери - резултат - хо хо хо, гласувайте и после псувайте!!!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.