Интервю с Гатьо Султанов

05 Ноември, 2019
61 коментара
 • Г-н Султанов, вие сте общински съветник заедно с Ненко Костов и д-р Стефан Недевски от Социалистическа партия „Български път”. Политолог сте и затова ви питам как оценявате кампанията за избор на общински съветници и за кмет на община Хисаря?

 • През цялата кампания ние се опитвахме да стигнем до хората, като им показвахме конкретни неща и документи от политическия живот на общината. Представяхме им програмата си и екипа и се радвам, че на поредни избори ние покачваме резултата си -  т.е. доверието на хората към нас  расте. Нямаме твърдо ядро, затова хората, които са гласували за нас ,са направили съзнателен избор. За жалост за пореден път другите правиха кампания само с долни клевети. Така избори не се печелят и това е факт. Факт е,че хората започнаха да се научават да си продават гласа – една порочна практика, която трябва да бъде изкоренена, за да я има демокрацията.

 • Защо се създаде интрига между вас  и председателя на БСП – Пенчо Шапков?

 • Интрига от моя страна няма. За трети пореден път БСП си правят кампания на мой гръб. В началото и в края на тази кампанията бяха издадени  два вестника от тях, в които хората четяха само долни лъжи и клевети. Опитаха се да ме очернят. Беше много странно , че те не се съсредоточиха върху ГЕРБ и СДС и техните кандидати, а върху Социалистическа партия „Български път”. Това е признак на ниска политическа култура и злоба. Факт е, че БСП управлява два мандата с ГЕРБ и СДС в Общинския съвет и това е причината да бъдат наказани от хората. Високомерието на ръководните кадри в БСП доведе и до тяхната загуба. Да не може да спечелиш местните избори в червена община като Хисаря е недопустимо. Да твърдиш, че всички са се обединили срещу теб и то след като си заявил, че не желаеш подкрепа от никой, е признак на недалновидност. Просто хората от БСП в тази кампания не знаеха какво искат. Смятам, че този ръководен екип в БСП няма потенциал за каквото и да било. От БСП се опитаха след първи тур да „яхнат” екипа ни. Бяха проведени индивидулани срещи с всеки един от тях, но не и с местното ръководство на партията. Така не се прави. Радвам се, че екипът остана сплотен до края и удържа на дадената дума пред населението на община Хисаря.

 • Обади ли ви се проф. Димов – председателят на”Български път”, за да ви окуражи, че не отидохте на втори тур?

 • Проф. Ангел Димов винаги ми е имал пълно доверие и затова съм секретар на партията в България. Ясно е защо не отидохме на втори тур, но на следващите избори това ще се промени.

 • Какво пропуснахте да направите  в тази кампания, която беше толкова различна от миналите избори?

 • Не купувахме гласове и никога няма да го направим!

 • Общински съвет с пет съветници от БСП, по четири от /СДС, АБВ/ и ГЕРБ ,  един от ВМРО и  вие тримата. Кой ще бъде опозиция в него?

 • Опозиция можем да бъдем тогава, когато се предлагат решения, които не са в полза на общината и населението, а обслужват частен интерес.

 • Как виждате подреждането на политическия живот в този Общински съвет?  ВМРО ли ще решава съдбата на общинските дела?

 • ВМРО се показа в цялата страна като нелоялен партньор. В този мандат ще осребряват позициите си. След  четири  години няма да ги има на политическата карта.

 • Защо загуби БСП изборите?

 • В БСП не остаха качествени кадри – това го говоря от десет  години. Няма кой да им спечели изборите. Щом се стигна до там, че да им изпращат PR – представете си! Когато си прекалено високомерен и си се надценил – падаш от високо. В БСП е нужна коренна промяна и тотална чистка. Формалният им лидер незабавно трябва да подаде оставка даже и от Общинския съвет. Единственото нещо, с което ще го запомним за четири години, е опитът за опрощаване  на задълженията на техния другар и „виден” бизнесмен – най-срамното решения за институцията Общински съвет. А и как искате този човек да милее за града ни, като даже и не живее тук. Втората причина е слабата им кандидатура за кмет. Третата е изключително слабата листа за съветници. От избраните съветници смятам, че само  г-ца Марковска има потенциал, но да видим дали ще и позволят да го разкрие и развие. Четвъртата е неформалните лидери – всички ги знаем кои са. И петата е нежеланието да се води каквато и да е коалиционна политика.

 • Стратегията ви за поведение на вас тримата в Общинския съвет?

 • Никакви договорки с никой! Каквото е полезно за града ни – подкрепяме! Каквото обслужва частен интерес – не подкрепяме! Искаме незабавно публичност на сесиите и решенията след тях – директно излъчване в Интернет и запис на сесиите,  издаване на общински вестник или бюлетин. Нека населението винаги да е информирано какво се случва в общината.

 • Кой мислите , че ще е председател на Общинския съвет? Найден Павлов или Бойко Гавраилов? А може би Даниела Пирянкова или Ива Вълчева?

 • Ако някой е  имал някакви договорки за подркепа, сега ще се види. Ние нямаме претенция към постове, така че няма значение кой ще е. Не мисля, че след Ива Вълчева ще се намери по-слаб председател на Общински съвет.

 • Ще се закълнете на  осми  ноември. Да търсим ли някакъв  символ в това, че на този ден православната църква чества „Събор на  Свети архистрагиг Михаил” – празник в чест на светите ангели?

 • Бъдещето ще покаже! „Съ нами Богъ”!

 •                                                           Въпросите зададе Ирина Кирилова

 •                                                                                                            Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Браво
05 Ноември, 2019 | 15:00
Напиши отговор
Оценка: -3  +24
След Ива Вълчева, няма как да има по-слаб председател на общинския съвет ! А защо, мислите, използваха точно нея в предходния мандат ? Защото е като червен пластелин - става на всичко, което пожелае този който го мачка! Става даже и на калинка, трябват само няколко черни точки и готово ! Та за това е прав Гатьо - Пенчо/Пено предложи на червените избиратели една червена калинка, която нямаше как, да им се хареса. Високото момче е от същия вид пластелин. Въпрос на време е, някой "скулптор" да го намачка в друга форма.
Анонимен
#2 от читателка
05 Ноември, 2019 | 15:17
Напиши отговор
Оценка: -28  +42
"Г-н Султанов, вие сте общински съветник заедно с Ненко Костов и д-р Стефан Недевски от Социалистическа партия „Български път”. Политолог сте и затова ви питам как оценявате кампанията за избор на общински съветници и за кмет на община Хисаря?" Ненко Костов и д-р Недевски от тази партия ли са?През цялото време се твърдеше,че са в коалиция.Те членуват ли в други партии?Доктора винаги се е афиширал като десен. "Обади ли ви се проф. Димов – председателят на”Български път”, за да ви окуражи, че не отидохте на втори тур?" Проф. Ангел Димов винаги ми е имал пълно доверие и затова съм секретар на партията в България. Ясно е защо не отидохме на втори тур, но на следващите избори това ще се промени." В крайна сметка обади ли Ви се Димов,че не разбрахме отговора. Гатьо,Гатьо, само едно голямо голо самочувствие и наполеонов комплекс.Политолозите не седят по гаражите.Сой си ти да даваш оценки на когото и да било?Я си виж четирите листи,кои са хората от първата,втората,трета и тази.Някой повтаря ли се?Само един Еньо май! И той от дърто комунистическо коляно.И не бъркайте Бог,защото се върли атеисти! Кмет, ама друг път!
Анонимен
#3 от az
05 Ноември, 2019 | 16:00
Напиши отговор
Оценка: +11
Защо сменихте заглавието от че Султанов иска оставката на Пенчо Шапков..............цензора , а
Анонимен
#4 от браво!
05 Ноември, 2019 | 17:14
Напиши отговор
Оценка: -1  +30
Браво,Гатьо!Изпълни ми душата,напълно подкрепям мнението ти за тези некадърници в БСП!
Анонимен
#5 от Изненадата на сезона
05 Ноември, 2019 | 17:19
Напиши отговор
Оценка: -9  +1
Говори се че Гатьо ще е новият зам.кмет. Това ли договори с г-жо Ганева бе момче, айде кажи си.
Анонимен
#6 от Генчо Каскетов-Путаната,наследникът на гробокопача на БСП в Хисаря Пена Буйнузовски
05 Ноември, 2019 | 17:27
Напиши отговор
Оценка: +21
Последният кмет на БСП беше Гаръбски. Следващия ще бъде след 260 години.Понеже аз съм достоен наследник на Пена Буйнозовски.Иначе съм Путьо Марийкин.То и името и фамилията ми са мъжкарски. След като 8 години бяхме подлоги на калинката и плешока/понеже на тях не им достигаше мнозинство и те умело ни използваха/,сега ще усетим семенна течност във всичките ни отверстия и ще бъдем захвърлени като евтини курвалеси в кьошето.Ама ние сме си такива . ЕВТИНИ КУРВАЛЕСИ !...АМИН ..!!!!!
Анонимен
#7 от До #3
05 Ноември, 2019 | 17:31
Напиши отговор
Оценка: +2
отговор на #3 »
В линка към статията си го пише https://trakiaworld.com/c/hisarya-politika/GATYO-SULTANOV-ISKA-OSTAVKATA-NA-PENChO-ShAPKOV-
Анонимен
#8 от Гатьо
05 Ноември, 2019 | 18:17
Напиши отговор
Оценка: -8  +18
Договорих с г-жа Ганева да стана генерален секретар на ООН, бе тъпанар!!!!
Анонимен
#9 от от София
05 Ноември, 2019 | 18:27
Напиши отговор
Оценка: +8
За Недевски не знам, но Ненко Костов само подкрепяше Гатьо от НФСБ , без да е член на НФСБ.
Анонимен
#10 от Ирина Кирилова
05 Ноември, 2019 | 19:03
Напиши отговор
Оценка: +25
Когато преди години взех интервю от Йосиф Петров - поет, народен представител, духовно извисена личност и го попитах как трябва да разбираме демокрацията, той каза:"Демокрацията не е политика. То е състояние на обществото.Демокрацията е човешко поведение, човешко отношение с другите и най- вече демокрацията е велико правило не аз, а другият. За него трябва да мисля, да не го засегна, да не го обидя, да му услужа, да го подкрепя, да беседвам с него, да станем приятели, да го обикна. Ние просто трябва да се научим да бъдем добри, обикновени хора, не да ламтим за големство и властолюбие, слава или много пари. Не! Човеколюбие! " Дано тези негови думи спрат лошите думи от устите ви!
Анонимен
#11 от До читатателка
05 Ноември, 2019 | 19:12
Напиши отговор
Оценка: +6
отговор на #2 »
Много си напориста, ма, како. Гатьо дава оценки, както и ти го правиш. Кой е съгласен с тези оценки е друга работа. И къде седят политолозите, ако не в гараж? Ти да не пишеш от Бъкингамския дворец? Козметички за вас и калинки, а за десерт Дойкова.
Анонимен
#12 от Бсп
05 Ноември, 2019 | 19:46
Напиши отговор
Оценка: +11
Пенчо е лайно мирезливо долняк и подлец Бсп е в кома с този труп за лидер
Анонимен
#13 от До Кирилова
05 Ноември, 2019 | 20:08
Напиши отговор
Оценка: +5
отговор на #10 »
Ирина, напиши нещо за Калояново, защо там предпочетоха Гошо, а не другият кандидат?
Анонимен
#14 от Глиго пияндето
05 Ноември, 2019 | 21:02
Напиши отговор
Оценка: +1
Животът е труден, но е още по-труден, когато си тъп.
Анонимен
#15 от Ссс
05 Ноември, 2019 | 21:08
Напиши отговор
Оценка: +5
Даниела Пирянкова е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИЕЛ. АМИ СЕГА???????
Анонимен
#16 от До 15
05 Ноември, 2019 | 21:28
Напиши отговор
Оценка: +6
ОИК и ЦИК да се събудят!!!! ИМА ЗАКОНИИИ.
Анонимен
#17 от конфликт на интереси
06 Ноември, 2019 | 06:57
Напиши отговор
Оценка: +6
Треторазрядната парцалеса ДП трябва да избира между Общ.Съвет Хисаря и службата в Пловдив !.И то преди клетвата на кметовете и съветниците ! Иначе после става лошо ! Абе,кой е дал диплома на юрист на това дебело недоразумение ..!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Анонимен
#18 от До 17
06 Ноември, 2019 | 07:23
Напиши отговор
Оценка: -1  +12
Тази гнусна свиня си има и обожателите желана пачавра така че уважение КЬМ парцалесата
Анонимен
#19 от Колега на бай Ставри от Централния софийски
06 Ноември, 2019 | 08:43
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
Даниела Пирянкова,която е служител на Басейнова дирекция "Източнобеломорски район"-Пловдив,не може да бъде съветник,освен ако преди попълването на клетвения лист не е подала оставка като служителка на дирекцията.В обратния случай я очакват проблеми по НК. Сега малко инфо относно д-р Александров.Там проблемите са много сериозни.Изборите минаха,хората ,които подготвиха кладата за мъж на козметичката/ с помощта на ГЕРБ-София/,тези дни ще задействат аутодафето в лицето на Прокуратурата.
Анонимен
#20 от Ирина Кирилова отговаря на 13
06 Ноември, 2019 | 09:03
Напиши отговор
Оценка: +9
Говори се из Калояново, че кандидатът на ГЕРБ е бил твърде наперен и толкова уверен, че ще спечели изборите, че дори не се е писал в листата за съветници.Затова сега не е дори общински съветник.Макар че даде много пари, за да извика в Дълго поле да свири Иво Папазов - Ибряма, дългополци не го предпочетоха. А Георгиев спечели, защото той беше кандидат на СДС, а лидерът на СДС разбира много от политика. Между първия и втория тур той се срещна с изгубилия кандидати на НФСБ и се разбраха помежду си да подкрепи Георгиев. Кандидатът на БСП призова хората да гласуват по съвест, но част от тях гласуваха за Георги Георгиев. Така Георгиев спечели и сега ще е мирно на първата сесия, защото всеки ще получи заслуженото.
Анонимен
#21 от до 15
06 Ноември, 2019 | 09:19
Напиши отговор
Оценка: -2  +1
Защо не се ограмотите поне малко? Има закони, да. Ама в тях пише, че не може да бъде съветник в общинския съвет на община Пловдив. Жалко за пропиляната ви напразно злоба.
Анонимен
#22 от ВКР до 21
06 Ноември, 2019 | 10:18
Напиши отговор
Оценка: +8
Пирянкова е служителка в Регионална Дирекция,която решава всички въпроси и на Хисаря.Те тука е конфлитът на интереси. Панятна ?
Анонимен
#23 от д-р Гилотен
06 Ноември, 2019 | 10:27
Напиши отговор
Оценка: -1  +2
Дано адв.Дамбулев посъветва правилно своите клиенти и приятели Куковски и Гавраилов,както го направи по казуса с Александров преди изборите.Иначе....
Анонимен
#24 от Закон
06 Ноември, 2019 | 10:48
Напиши отговор
Оценка: +2
Има някои които незнае законите.Г-жо Пиронкова вие работите в Държавна Регионална Дирекция.В която Хисаря е подчинен на вас.
Анонимен
#25 от 1
06 Ноември, 2019 | 10:59
Напиши отговор
Оценка: +2
Ще видите вие, като я изберат за председател на общинския съвет! Бързо бързо ще си вземе отпусното от Басейнова дирекция. И никой няма да и пречи, защото хем там ще се оттърват от нея, хем тук общинския съвет ще трябва да върши партийна работа.
Анонимен
#26 от Бизнес
06 Ноември, 2019 | 11:04
Напиши отговор
Оценка: +9
отговор на #25 »
Партийна работа друг път! Новата стара власт ще има за основна работа усвояването на милиони по програми. Ще трябва да се гласуват и приемат решения, да се осигурява зелена светлина за фирмите на властта, може и на Найденчо да дадат някое обектче.
Анонимен
#27 от Аз
06 Ноември, 2019 | 13:21
Напиши отговор
Оценка: +5
Ще взема да пусна жалба до цик да видим дали няма конфликт на интереси
Анонимен
#28 от ВиК
06 Ноември, 2019 | 14:06
Напиши отговор
Оценка: -93  +96
Хайде сега стига плюнки.Отивайте да ближете рани.Гатчето и Ивчето ако бях толкова добри щяха да са кметове.Ивчето в Миромир не получи дори и половината от гласовете на съкварталците.Гатето ще си седи в гаража.Кметуването не е за задръстени хора.Толкова му са силичките.Баба не я питайте за Каляново,там не я любят много много.Познават я за разлика от нас.
Анонимен
#29 от Разбирачи
06 Ноември, 2019 | 18:37
Напиши отговор
Оценка: -1  +4
Еленчето умира от злоба, щото не е станала съветник. Спокойно ма душичко и да я махнат ти пак няма да влезеш...
Анонимен
#30 от ЮРИСТ
06 Ноември, 2019 | 19:13
Напиши отговор
Оценка: +20
Територията на Република България е разделена на четири района за басейново управление на водите: • ДУНАВСКИ РАЙОН С ЦЕНТЪР ПЛЕВЕН • ЧЕРНОМОРСКИ РАЙОН С ЦЕНТЪР ВАРНА • ИЗТОЧНОБЕЛОМОРСКИ РАЙОН С ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ • ЗАПАДНОБЕЛОМОРСКИ РАЙОН С ЦЕНТЪР БЛАГОЕВГРАД. Ще бъда кратък относно казуса с Даниела Пирянкова и нейния конфликт на интереси. .Община Хисаря е в състава на ИЗТОЧНОБЕЛОМОРСКИ РАЙОН С ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ. Не може да си общински съветник,да си гласувал нещо свързано с водите на община Хисаря и след това да го одобряваш или не като юристконсулт/!?/ на въпросната регионална дирекция . Точка.
Анонимен
#31 от Да точно на теб говорих
06 Ноември, 2019 | 19:41
Напиши отговор
Оценка: 0
Позна се а?
Анонимен
#32 от До юриста
06 Ноември, 2019 | 21:37
Напиши отговор
Оценка: +2
Хубав коментар! Само за информация: Правилно е да се пише юрисконсулт, мн.ч. юрисконсулти. Думата е от френски – jurisconsulte.
Анонимен
#33 от ЮРИСТ до №32
07 Ноември, 2019 | 08:34
Напиши отговор
Оценка: +11
Браво !Понеже Хисаря се напълни с юристи,нарочно написах “юристконсулт/!?/ “...Многозначително от две страни. Беше ми интересно дали ще впечатли някого.Поздравления!Ако не си човек свързан с някоя правна институция,приеми моите двойни поздравления !
Анонимен
#34 от Извод:
07 Ноември, 2019 | 09:49
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Ако не е Пирянкова, ще е Васила Марина. А Еленчето най-много да и подвият опашката и да я изпратят да си ходи в Красново при най-успешния кмет.
Анонимен
#35 от ...
07 Ноември, 2019 | 10:01
Напиши отговор
Оценка: +4
Пак не сте си научили урока за преференциите
Анонимен
#36 от въпиюща некомпетентност
07 Ноември, 2019 | 10:53
Напиши отговор
Оценка: +1
Мдааа...Не е лесно да си треторазрядна парцалеса.Изискват се доста усилия.
Анонимен
#37 от въпиющо
07 Ноември, 2019 | 11:49
Напиши отговор
Оценка: +17
https://trakiaworld.com/c/Hisarya/GATYO-SULTANOV-ISKA-OSTAVKATA-NA-PENChO-ShAPKOV Това е въпиюща некопметентност!Как един политолоК,толкова умен,завършил ингилизката гимназия,бакалавър,магистър,секретар и т.н.,да не знае,че оставки на шефа на една партия,могат да искат членовете на същата партия.Това не го ли учат политолозите?Май сме пропуснали тази лекция.Пенчо Шапков си накриви шапката и си работи в банката,а Гатето бистри клюки в гаражчето.Много се бил доказал.Доказал се е,къде?Пенчо уж е некадърен,а вече шеф на банка.Дреме му на Пенчо какви ги драскате тука и какви оцнки му давате,важното е шефовете му как го оценяват.Вие Гатьо като го оценявате,що го не избрахте за кмет?Ей го на,гласували са под половината от избирателите.Съвсем сериозно,ако всички бяхте излезли,като нищо можеше да стане кмет!Ама на,греда.Не ще плюене,искат се и някакви действия.На първо време-гласуване.
Анонимен
#38 от дрън-дрън
07 Ноември, 2019 | 12:52
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
отговор на #30 »
Дрън-дрън ярина!В закона изрично е записано държавен служител в същатата администрация.Точка.Ако има дела за водоизточници от Хисаря ще се яви друг юрисконсулт и толкова.Като сте толкова умни,пуснете сигнал до Министъра на околната среда и водите,за да уволни.Тука каквото и да си пишете,файда няма.Много юристи се навъдиха в Хисар нещо и все компетентни.
Анонимен
#39 от до дрън-дрън
07 Ноември, 2019 | 13:01
Напиши отговор
Оценка: +2
гОла вОда си
Анонимен
#40 от До #38
07 Ноември, 2019 | 13:12
Напиши отговор
Оценка: -2  
отговор на #38 »
Като нищо вече да и изпратен сигнал. За мизериите сме 1ви
Анонимен
#41 от съвет
07 Ноември, 2019 | 14:07
Напиши отговор
Оценка: +4
отговор на #30 »
Юристе,не й отваряй очите.Нека утре ДП да подпише клетвения лист и да си го нахака още по-яко.
Анонимен
#42 от До № 37
07 Ноември, 2019 | 15:34
Напиши отговор
Оценка: -1  +10
Ако Пенчо не го беше издигнал Пено, кой го знае за какво бюрце щеше да дреме днес...
Анонимен
#43 от 55
07 Ноември, 2019 | 16:32
Напиши отговор
Оценка: -2  +3
Пенчо е тъпунгер егоист кариерист
Анонимен
#44 от от 69
07 Ноември, 2019 | 16:56
Напиши отговор
Оценка: -3  +5
отговор на #43 »
Пожелавам ти да бъдеш тъпунгер и кариерист като Пенчо.Направи неговата кариера и бъди егоист.
Анонимен
#45 от княз
07 Ноември, 2019 | 17:43
Напиши отговор
Оценка: +13
Пена цъфнала баш до Падишаха
Анонимен
#46 от памет народна
07 Ноември, 2019 | 18:39
Напиши отговор
Оценка: +11
Помним как юристката Пирянкова, не знаеща най-важното условие в изборния процес на Републиката,че служители на МВР като брат й, не могат да бъдат в никакви комисии, го направи зам.председател на ОИК,та след като й обясниха,трябваше да го сменя на пожар.Завалията !И сега ще лапне какалашката.ХА ХА ХА ХА ХА ....Баси и юристката !
Анонимен
#47 от Не юрист
07 Ноември, 2019 | 18:40
Напиши отговор
Оценка: -1  +6
Ако има конфликт на интереси, това може да го реши само съдът. Само партия може да пусне жалба до съда, защото ОИК приключи работата си
Анонимен
#48 от До юрист
07 Ноември, 2019 | 19:18
Напиши отговор
Оценка: +3
отговор на #33 »
Благодаря за двойните поздравления!
Анонимен
#49 от до №47
07 Ноември, 2019 | 21:34
Напиши отговор
Оценка: +6
отговор на #47 »
Г-жо Папаришка,мисля си,че това си ти,познавайки начина ти на мислене.Заместник-председателското място в ОИК Хисаря,не прави от акушерка добър юрист.Сори.Не заблуждавай аудиторията !
Анонимен
#50 от пантеровскИ
07 Ноември, 2019 | 22:32
Напиши отговор
Оценка: +5
отговор на #49 »
четиредесетидевятка това повече ми мяза на славеев дол
Анонимен
#51 от Аз
08 Ноември, 2019 | 11:53
Напиши отговор
Оценка: +3
От всичко написано до тук , нищо конструктивно не научих или получих. Само въздух думи , думи и пак думи. Къде успяхте досега , когато сте има ли информация за нещата, които пишете. Допусна те Неспечелирия предния път за кмет , А сега какво, да не заспите пак в летаргия, щото тоя път ще ни оглозгат.
Анонимен
#52 от Актуални новини
08 Ноември, 2019 | 12:01
Напиши отговор
Оценка: +4
Избраха ли Найденчо за председател на общинския съвет, че ми пуши мотора?
Анонимен
#53 от motor
08 Ноември, 2019 | 12:31
Напиши отговор
Оценка: +8
DAA I ot utre pochvat da stroqt moto pistata
Анонимен
#54 от ванга
08 Ноември, 2019 | 12:50
Напиши отговор
Оценка: +10
Сега очаквам Ива Вълчева за зам. кмет и цирка е без купол.Данчо бедни става общински съветник и излиза прав, че всички са заедно, само интересно е, КОЙ получава потупването по рамото от началството.
Анонимен
#55 от До ванга
08 Ноември, 2019 | 13:17
Напиши отговор
Оценка: +3
Е, ако познаеш, тия са за АК-47 на мотопистата.
Анонимен
#56 от очаквания
08 Ноември, 2019 | 14:05
Напиши отговор
Оценка: +8
БСП-то вече е ненужно.Има си мнозинство наща система 4-4-1.БСП ще бъде конструктивна опозиция.Ще ги търсят само ако им трябва квалифицирано мнозинство от 2/3,затуй ще им отпускат по някое кокалче.Сега е момента някой от Социалистическа партия Български път да предложи общинските съветници да работят без заплати или да получават символично възнаграждение по 1 (един) лев на заседание. Време е за нова басня.Сега няма да има делфини,вълци,катерици,зелени папагали.Има македонски папагал, а останалите са само сини и червени.Бедна работа.
Анонимен
#57 от Зам кмет
08 Ноември, 2019 | 17:15
Напиши отговор
Оценка: +5
Милена балямска зам кмет..... Кво бсп пак ви гони бре
Анонимен
#58 от А секретар?
08 Ноември, 2019 | 19:23
Напиши отговор
Оценка: +6
А секретар "експерта" Жутев ли ще е пак!?
Анонимен
#59 от Аз
08 Ноември, 2019 | 19:39
Напиши отговор
Оценка: +4
ДП
Анонимен
#60 от до Аз
09 Ноември, 2019 | 16:19
Напиши отговор
Оценка: +1
ДП нито ще е секретар нито юрисконсулт наи малко пък общински съветник
Анонимен
#61 от Д-2
26 Ноември, 2019 | 10:04
Напиши отговор
Оценка: 0
Сега от Гвтьо "четирите букви" на бай Неч ще бъдат винаги чисти,за да има кой да го посочи за бленуваното кметско кресло!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.