КЪМ МОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ! (Ненко Костов)

31 Октомври, 2019
30 коментара

    Обръщам се към вас, които сте оценили работата ми в Общинския съвет през миналия мандат, и на 27 октомври 2019 година сте предпочели да гласувате за мен, защото аз ценя дълбоко вашия избор и точно пред вас искам да изразя своето лично мнение.

Приканвам всички, които са ми се доверили, които знаят, че няма да ги предам, всички приятели, роднини, близки да направят своя личен избор на 3 ноември на балотажа между Пенка Ганева и Ива Вълчева. 

Моето мнение е, че нито едната, нито другата заслужава да стане кмет. На Ганева и видяхме управлението, а Ива направи достатъчно като общински съветник, за да покаже, че не е подходяща за този пост. Наслушах се на приказки, че трябва да изберем по - малкото зло, но кое е по - малкото зло така и Не разбрах. 

А това, което ме притеснява най - много е факта, че БСП, СДС и ГЕРБ винаги ще бъдат заедно, ФАКТ ЗА ТОВА Е ПОСТЪПКАТА С ГАТЬО СУЛТАНОВ. 

В НАШИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЯМА БСП, НЯМА ГЕРБ, ИМА ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. Съжалявам , че народът изпрати точно  тези две жени на втори тур. Пак предпочете онези, които са по - малко интелигентни от кандидатите в нашата листа.

      В бюлетината освен имената на двете кандидатки и техните номера, има и опция: Не подкрепям никого. Можете да използвате нея, ако отидете в секцията. Само така можем да ги подканим да сменят своя начин на мислене и управление и да разтуряме пъзела им, който вече е предварително нареден.    

                                                       Инж. Ненко Костов – общински съветник

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Пояснение
31 Октомври, 2019 | 19:38
Напиши отговор
Оценка: +5
Ненко, кажи какво имаше в предвид с това "постъпката с Гатьо султанов"? Стига с тези недомлъвки. Хайде разкажи каквото знаеш.
Анонимен
#2 от Петров
31 Октомври, 2019 | 19:55
Напиши отговор
Оценка: +11
Малко са хората в общината, които могат така смело да изкажат мнението си. Г-н Костов крайно време е да предложите и най вече да гласувате общ.съветници да се откажат от възнагражденията си,така избирателите ще разберат кой, кой е.
Анонимен
#3 от това ми изпълни деня
31 Октомври, 2019 | 20:00
Напиши отговор
Оценка: -33  +120
цитирам "Ееех колко мъка има по тоя Хисар... Няма място за избор тук - ясно е кой трябва да бъде следващия кмет. Ивка се напъва, но нищо не може да роди. Че как ще го роди като няма акъл да го стори. Не може за 8 години едно елементарно образование да не завършиш и да искаш кмет да ставаш. Не може за 3 мандата общински съветник едно предложение да не си направил и да искаш цялата власт. Не може да си гласувал 2 мандата с ГЕРБ и да казваш, че си извън схемите. Не може когато са се взимали най-важните решения да си се крил в градинката в общината, за да няма мнозинство общинския съвет. Не може да си гласувал за намаляване на данъците на свой съпартиец-комунист-бизнесмен/каква комбинация само/ и да казваш, че си за честно и почтено управление. Не може да нямаш никакъв управленски опит въпреки трите ти мандата като съветник и да скачаш за кметския стол. Не може да си бил 3 мандата в схемите и да твърдиш, че си новото начало. Не, не си и никога няма да бъдеш. Ти си просто поредната кукла на конци, която се управлява с дистанционно от някой хотел или фабрика за вода. И уважаеми хисарчани, дайте си ясна равносметка какви експертизи притежава това комунистче - какво образование има или какъв опит е придобила през годините? Нейното бездействие го показва. И накрая - наистина ли искате да Ви управлява КАТОЛИК? "
Анонимен
#4 от наблюдател
31 Октомври, 2019 | 20:30
Напиши отговор
Оценка: -92  +51
Новият кмет, може и да не Ви харесва но ще се казва Ива Вълчева.Хората винаги искат нещо ново непознато
Анонимен
#5 от Аз
31 Октомври, 2019 | 20:46
Напиши отговор
Оценка: -44  +11
Незнам как да публикувам една снимка на Ненко как го водят с белезници двама полицаи
Анонимен
#6 от ти
31 Октомври, 2019 | 20:56
Напиши отговор
Оценка: +77
Незнам как да публикувам една снимка да видите братовчеда на Ива,които пише тук против Ненко Костов,кабелджията висок метър и трийсе с уши като пепелници и една снимка, на която Ивка няма зъби.Консула и даде пари- да ги оправи!
Анонимен
#7 от прав си
31 Октомври, 2019 | 21:02
Напиши отговор
Оценка: +9
Той е ,Иван Ладжев трола на Ива Вълчева,цяла кампания плюе по всички,да се огледа в огледалото-все едно е дете на първи братовчеди.
Анонимен
#8 от Призив
31 Октомври, 2019 | 21:10
Напиши отговор
Оценка: +23
Ще има ли някой,от бъдещите съветници смелостта, да предложи на гласуване,в първото заседание, Общинските съветници,да не получават нито лев възнаграждение!
Анонимен
#10 от Калигула
01 Ноември, 2019 | 00:42
Напиши отговор
Оценка: +10
Адмирации !Предположението ми излезе вярно.Предлагам на двете опонентки да преброят добре ,,не подкрепям никой" и да имат в предвид,че някои от ,,не подкрепям никой" изобщо няма да отидат до урните. Изгубилата кандидатка ,нейните господари и протежета ще си блъскат главите този уикенд. Между другото, някой има ли съмнения кои ,,личности" ще са като посрани след приключване на изборния ден, защото аз не. Айде да не ги изреждам.Бъдете силни и упорити и този мандат!!!
Анонимен
#11 от Оценка
01 Ноември, 2019 | 07:03
Напиши отговор
Оценка: +11
Ненко, и ти запя преспивна песен, нали си Пич, кажи на хората че по времето на Дойкова от лицензиран оценител се изготви оценка на общинската земя ползвана с години от фабриката за бутилиране на минерална вода ХИСАР. Стойноста на тази оценка е около 260000лв. Господата от БСП и компания са поели ангажимент да се изготви нова оценка на същата земя занижена няколко кратно и съответно продадена на владеещите я и към момента. Това е достатъчно да разберат хората от къде са пищните концерти, дребните залъгалки и големите обещания за ,,ОТКРИТО И ЧЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ" Хора спете спокойно, общинският бюджет ще финансира, те го могат само я изберете.
Анонимен
#12 от Рептили
01 Ноември, 2019 | 09:06
Напиши отговор
Оценка: -15  +2
В тоя змиярник като гледам - всички коментатори са за психиатрия, барабар с озъбения по-горе клиент на съда.
Анонимен
#13 от Темида
01 Ноември, 2019 | 09:36
Напиши отговор
Оценка: -16  +2
Ауе нено по редовен клиент на темида от теб не съм виждал и имаш наглуста да излизъш тука и да говориш за морал не те ли е сарам бе виж се ти на какво приличаш и какъв си смешник събирайте се с гатьо и изчезвайте някъде комунисти долни
Анонимен
#14 от Проагетиран
01 Ноември, 2019 | 10:03
Напиши отговор
Оценка: -5  +14
Вълчева ти хората от тази община за балъци ли ги вземаш. В отчаяният ти последен зов говориш за нов морал и нови хора , ти и тези около теб вече 12 години, а някои и повече се подмятате в Общинският съвет и това сте носителите на новото, за какви посоки говориш. Ще спрем застоя и задкулисието, не обременени от корупционни скандали и съмнения за облагодетелстване на оределени бизнес кръгове, поне да не бяхте го писали. Нали вие нагло, арогантно и подмолно действувахте за опрощаване задълженията на вашият съпартиец към бюджета. да беше само това. Сега с измамното чувство за собственна вина, признавате че е време да покажете че политиката не е мръсна игра.Това прилича на изповядан грях за извършени прегрешения. Моралът липсва да ви вярваме ли? . Хора не се подвеждайте направете правилният избор.
Анонимен
#15 от хисарчанин
01 Ноември, 2019 | 10:52
Напиши отговор
Оценка: -2  +7
Хора, опомнете се. Спрете с тези глупави и злобни коментари. Кандидатирайте се за кмет, да ви видим какви сте. Но нямате куража. Само плюете. Засрамете се. Като не гласувате или се продавате за 50 лв.това се случва.
Анонимен
#16 от Хисар
01 Ноември, 2019 | 11:06
Напиши отговор
Оценка: -7  +9
Всички са един доло дренки но Ганева ще е дъното на падението в този град ако спечели така че най добрият вариант за всички е Ивчето !
Анонимен
#17 от Ненко Костов- кое е морал
01 Ноември, 2019 | 11:11
Напиши отговор
Оценка: +11
Защо хора, които 20 години са във властта, крадат от данъците, от бюджета на Общината, държавни пари, еврофондове, манипулират органите на реда, смятат че са по различни от Ненко Костов. Крадат народа с най- долни методи, чрез прокарване на докладни и наредби, използвайки своите плазмодий в местния парламент. Гласуват си за отмяна или присвояване на Общински благини, самоназначават се по на няколко места и се смятат за светци. Използват медийното затъмнение и добротата на хората. Нежеланието на полиция и прокуратура да се сблъскват с политиката, им дава възможност да се чувстват недосигаеми, да мачкат народа, съобщавайки му най- безцеримонно, че е прост и ще му отнемат работата и ще бъде съден. Това, че досега не сте попадали в полизрението на ТЕМИДА не ви прави по-почтенни граждани от мен, просто не е дошло вашето време.
Анонимен
#18 от Ивчето Дойкова
01 Ноември, 2019 | 11:16
Напиши отговор
Оценка: -5  +8
отговор на #16 »
Още един мандат НИЩО за хората и ВСИЧКО за калинките, кощилака и консула ! Ганева е обвързана с калинките, но Ивчето освен на калинките е длъжна и на консула и на кощилака и четири години ще им се отблагодарява щедро, за сметка на общината и хората !!! Ивчето има потенциал да причини три пъти повече щети на общината, отколкото Ганева !
Анонимен
#19 от Озъбен
01 Ноември, 2019 | 11:49
Напиши отговор
Оценка: -6  +1
Озъбил се е , ама се Аресва, ей няма срама тоя човек и очи. За какъв се взе? И кои са ти избирателите?
Анонимен
#20 от Алъжвериш
01 Ноември, 2019 | 12:16
Напиши отговор
Оценка: +5
Хора на калинките масово купувт заблудени гласове! Не народа, а парата избира днес. Който извади повече, ще успее...
Анонимен
#21 от Не хисарчанин
01 Ноември, 2019 | 12:28
Напиши отговор
Оценка: -7  +33
Хубав град - лоши хора! Свидливи, завистливи, дребнави и постоянно надничащи в канчето на другия! Затова сте на тоя хал и си заслужавате управниците! Пена-мена или Семплата госпожа от Миромир - все ви е вътре!
Анонимен
#22 от Султанходжа
01 Ноември, 2019 | 13:35
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
Извършва ритуал за кмет. Гарантирано.
Анонимен
#23 от художник
01 Ноември, 2019 | 13:40
Напиши отговор
Оценка: -4  +8
отговор на #22 »
Разликата между католик и катогъз е един нос.
Анонимен
#24 от Колю Главата
01 Ноември, 2019 | 14:53
Напиши отговор
Оценка: -1  +7
Дайте 5лева да заложа на еврофутбол па шь пусна един глас за една от двете мьстии
Анонимен
#25 от Достоен
01 Ноември, 2019 | 15:27
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
Ако бай Неч бе тръгнал да подкрепя комунистическите изчадия ,ще ще да е техния герой ,сега го плюят,че човека се държи достойно и им казва ,че от тяхната кандиПатка нищо не става
Анонимен
#26 от Управител на водопад/стадион/
01 Ноември, 2019 | 15:35
Напиши отговор
Оценка: -6  +7
Гочето Пирянков е тръгнал като разсилен от къща на къща в Старо Железаре да агитира за Ивка-Моля ви се излизайте,че ако не стане тя ще изгонят сина от стадиона. Споко бе,чичо Гошо ,цял живот ли ще ви храни общината.
Анонимен
#27 от член на комисия
02 Ноември, 2019 | 10:39
Напиши отговор
Оценка: +6
отговор на #19 »
Различни от на калинката купените мангали.
Анонимен
#28 от член на оик
02 Ноември, 2019 | 14:44
Напиши отговор
Оценка: +21
Гледам подробно протоколите на ОИК- Хисар, и забелязвам, че калинката колкото повече забогатява, толкова повече става любовта на народа. Това обаче, най- вече личи в секциите, в който има гладни, неорентирани и ромски гласове .
Анонимен
#29 от Преброяване на мършите
02 Ноември, 2019 | 15:26
Напиши отговор
Оценка: +3
Във всяко стадо си има мълша, но да преброим в кое от двете стада мършите са повече...
Анонимен
#30 от господар съм и съм роб
04 Ноември, 2019 | 09:40
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
Много ми е интересно, ако изведнъж светнем лампата тук, колко от пишещите ще останат на светло, и колко ще се разбягат като хлебарки?! Нено поне има доблестта да застане с името си, а вие, драскачите, сте се скрили в мишите си дупки и бълвате жлъч и злоба! Нено, защо не направиш сайта така, че да може да се коментира единствено чрез ФБ профил? Да видим тогава мишоците как ще разнасят смрадта си? :)
Анонимен
#31 от До#30
07 Ноември, 2019 | 15:06
Напиши отговор
Оценка: +1
отговор на #30 »
А Вие защо не написахте името си?! :)
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.